Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 27.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mora získala dva body v Litvínově

Sport

9.12.2023

Autor: Petr Pelíšek

Hokejisté HC Olomouc opět potvrdili dobrou formu z předchozích kol. V Litvínově získali dva body za výhru po prodloužení.

Už ve 2. minutě šel do vedení Litvínov. Olomoučtí začali stupňovat tempo a v 15. minutě se podařilo srovnat, na 1:1 dával Orsava. V závěru první třetiny domácí rozjeli akci kterou zakončil gólem Koblasa, ale videorozhodčí potvrdil, že branka padla až po vypršení času. Prostřední dějství žádnou branku nepřineslo, ale blíže vstřelení měla Verva. Ve 32. minutě orazítkoval tyč Sedlačkovy svatyně Zile. Na rozhodující góly se tak čekalo do závěrečné dvacetiminutovky. Ale ani v té se na stavu jedna k jedné nezměnilo nic. Následovalo tedy prodloužení, které po pětadvaceti sekundách ukončil Bambula.

„Neměli jsme dobrý začátek, protože jsme rychle prohrávali o jeden gól. Samozřejmě po té dlouhé cestě to byla studená sprcha. Zhruba po deseti minutách jsme trochu srovnali hru. Měli jsme problémy s domácími hráči, kteří nás dohrávali a byli všude o krok dřív. Potom se to srovnalo. Druhou třetinu jsme se do toho dostali. Zápas byl vyrovnaný. Vytvořili jsme si příležitosti, které jsme neproměnili. Na konci měl Litvínov po našich chybách také nějaké šance. Po šedesáti minutách byl stav jedna jedna. Bod navíc bereme, protože vozit body z Litvínova je v letošní sezoně velice obtížné, a tak jsme za to moc rádi,“ řekl Jan Tomajko, trenér HC Olomouc.

HC Verva Litvínov – HC Olomouc 1:2 po prodl. (1:1, 0:0, 0:0 – 0:1)

Branky a nahrávky: 2. Kirk (Maštalířský, Abdul) – 15. Orsava (P. Musil, Káňa), 61. Bambula (Ondrušek). Rozhodčí: Hribik, Pilný – Frodl, Špůr. Vyloučení: 3:3. Bez využití. Diváci: 3694.

Litvínov: Zajíček – Demel, Baránek, Baláž, Zile, Šalda, Czuczman, Kočí – Koblasa, D. Kaše, Hlava – Abdul, Kirk, Maštalířský – Urban, Gut, Kudrna – Havelka, Jícha, Zygmunt. Trenéři: Mlejnek, Reichel a Kočí.
HC Olomouc: Sedláček – Ondrušek, Řezníček, Sirota, Škůrek, Černý, Švrček, Ozols – Kusko, Knotek, Bambula – Plášek, Nahodil, Navrátil – Káňa, Musil, Orsava – Kunc, Anděl, Klimek. Trenér Jan Tomajko.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Dětská ordinace MUDr. Jiří Reitinger

Katalog firem » Zdravotnictví » Praktičtí lékaři pro děti a dorost

Nabízíme komplexní péči o děti a dorost v rámci oboru pediatrie, alergologie a imunologie. Ordinační doba: Pondělí 8:00 - 10:00 dětská ambulance 10:00 - 11:30 poradna pro zdravé dět...