Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mora s Motorem vybojovala body

Sport

30.9.2022

Autor: Petr Pelíšek

Druhý zápas tohoto týdne měli hokejisté HC Olomouc na programu dnes na jihu Čech. V 6. kole extraligy hráli v Českých Budějovicích s Motorem. Vyrovnaný duel skončil pro Moru výhrou o gól po prodloužení.

Nástup do utkání byl z obou stran opatrný, šancí nebylo moc. Do první velké šance se ve 3. minutě dostal olomoucký Kunc, kterému na poslední chvíli zabránil v zakončení Vráblík. Další vzrušení přinesly až přesilové hry, ale ani z nich v první dvacetiminutovce gól nepadl. Ve druhé části se opět hodně vylučovalo. Vzrušení přišlo ve 37. minutě, kdy se trefil v přesilové hře Tomeček. Jeho gól ale nebyl po přezkoumání videorozhodčím uznán. Jenž ve stejné přesilové hře poslal Motor do vedení Gulaš. V poslední třetině se povedlo Moře vyrovnat. Autorem branky byl  Škůrek, který prostřelil brankáře Hrachovinu. Pak došlo na prodlužení. V tom byl vyloučen Valský. A v přesilovce se trefil od modré Ondrušek.

"Byl to vyrovnaný zápas. Dobře jsme začali, vytvořili jsme si příležitosti, měli tlak, ale nic jsme z toho nevytěžili. Nechávali jsme se zbytečně moc vylučovat, ty fauly nás potom stály i to, že jsme po druhé třetině prohrávali. Proti Českým Budějovicím si nemůžeme takové fauly dovolit, protože mají přesilovku výbornou. Do třetí třetiny jsme šli s tím, že to zkusíme otočit. V prodloužení jsme využili přesilovku, i když jsme s ní měli v zápase problémy. A nakonec nám pomohla ke dvěma bodům," řekl trenér HC Olomouc Jan Tomajko.

Motor České Budějovice – HC Olomouc 1:2 po prodl. (0:0, 1:0, 0:1 – 0:1)

Branky a nahrávky: 38. Gulaš (Pech, Dzierkals)  - 51. Škůrek (Nahodil, Rašner), 64. Ondrušek (Klimek). Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Zíka, Rampír. Vyloučení: 8:9. Využití: 1:1. Diváci: 5628.

Č. Budějovice: Hrachovina – Vráblík, Štencel, Bindulis, Hovorka, Šenkeřík, Kachyňa, Doudera – Přikryl, Pech, Gulaš  – Dzierkals, Hanzl, Karabáček – Strnad, Toman, Valský – Tomeček, Koláček, Doležal. Trenér Jaroslav Modrý.

HC Olomouc: Konrád – Ondrušek, Černý, Rašner, Škůrek, Řezníček, Švrček, Dujsík – Káňa, P. Musil, Orsava – Klimek, Nahodil, Navrátil – Kunc, Knotek, Bambula – Kusko, Anděl, Strapáč. Trenér Jan Tomajko.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941