Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 18.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mora má po dovolené, příprava zahájena

Sport

9.5.2023

Autor: Petr Pelíšek

S novou posilou Rokem Macuhem a asistentem Róbertem Petrovickým odstartovali hokejisté HC Olomouc přípravu na nový soutěžní ročník. Suchou fázi mají na programu do 7. července, o sedmnáct dní později pak vyjedou na led.

Hráči jsou rozděleni na skupiny, k tomu ještě navíc individuálně. Z nových posil byl přítomen jen útočník Rok Macuh. Brankář Jakub Sedláček se připravuje samostatně, útočník Aron Chmielewski. „Má za sebou dlouho sezónu, musí si odpočinout, takže má samozřejmě ještě volno,“ řekl trenér HC Olomouc Jan Tomajko.

Tomajko má nově k ruce nového asistenta, v Moře začal pracovat někdejší elitní slovenský Róbert Petrovický, který je také, stejně jako Tomajko, světovým šampiónem. Na Hanou se přesunul z angažmá v zahraničí. „Zrodilo se to rychle. Do nástupu na led je ještě nějaký čas, během kterého musím všechno v Olomouci poznat. O Moře jsem slyšel jen samé pozitivní věci, takže se na tu práci těším,“ řekl Petrovický. „Musím se přiznat, že úplně podrobně jsem Olomouc nesledoval. Až závěr sezony. Extraliga je velmi těžká, vyrovnaná, musíme se dobře připravit,“ podotkl Petrovický.

Na postu asistenta střídá Petrovický svého krajana Borise Žabku. „Máme dobrý vztah, potkali jsme se, povídali jsme si o tom, jak to tady chodí, na čem je potřeba dál pracovat, co dál rozvíjet. Abychom na dobrou minulou sezónu navázali,“ uvedl Petrovický, který se také bude věnovat obráncům.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské boty na výlety z pravé kůže.

Udělejte si radost a pořiďte si nové boty na vycházky do přírody.

Podívejte se na kvalitní pánské a dámské boty co jinde nekoupíte.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc

www.obuvhulman.cz