Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 10.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mora dobře začala, dvakrát vedla, ale body nemá

Sport

17.1.2021

Autor: Petr Pelíšek

Hokejisté HC Olomouc prohráli v Karlových Varech 2:3, když v duelu šestatřicátého extraligového kola dvakrát vedli. Obě branky Mory dal z přesilovek Lukáš Kucsera.

Do utkání v Karlových Varech se Kohouti vrhli naplno. Těsně před koncem první periody pak ze své aktivity těžili, když je poslal do vedení Lukáš Kucsera. Bylo to v přesilové hře. Domácí ale na začátku prostřední části srovnali krok. Takže se mohlo začínat znovu. V poslední dvacetiminutovce potom Kucsera v přesilovce znovu vrátil vedení na olomouckou stranu. Ale i na druhou branku Hanáků zvládli domácí rychle reagovat, a to dokonce dvakrát, když se trefili bývalí hráči Mory Rachůnek a Tomáš Mikúš. Kohouti se pak ještě snažili s výsledkem něco udělat, ale porážku už se odvrátit nepodařilo.

"Myslím si, že to bylo vyrovnané utkání, ale udělali jsme více chyb a byli jsme potrestáni. Prakticky po celý zápas jsme vedli. Sehráli jsme dvě výborné přesilové hry a ještě dvanáct minut před koncem jsme vedli 2:1. Utkání jsme ztratili, ale naši chlapci zaslouží poděkování, protože tady předvedli velice obětavý a bojovný výkon. Nicméně je to bez bodů," řekl trenér HC Olomouc Zdeněk Moták.

Karlovy Vary – HC Olomouc 3:2 (0:1, 1:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 23. Vondráček (Redlich), 48. T. Mikúš (Černoch, T. Rachůnek), 52. T. Rachůnek – 20. Kucsera (J. Káňa, Ondrušek), 46. Kucsera (Nahodil, J. Káňa). Rozhodčí: Svoboda, Pražák – Brejcha, Gerát. Vyloučení: 2:4. Využití: 1:2. Hráno bez diváků.

Vary: Novotný –Rohan, Šenkeřík, Graňák, Weinhold, Pulpán, Zábranský, Mikyska – Rachůnek, Mikúš, Flek – Zabloudil, Hladonik, Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Skuhravý , Vondráček.
HC Olomouc:  Konrád – Švrček, Dujsík, Vyrůbalík, Škůrek, Ondrušek, A. Rutar, Valenta – Káňa, Nahodil, Kucsera – Ostřížek, Kolouch, Tomeček – Burian, Ministr, Bambula – Tomajko, Handl, Gřeš. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip