Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 33.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mora si poradila s Libercem

Sport

1.12.2023

Autor: Petr Pelíšek

Hokejistům HC Olomouc se povedlo navázat na domácí výhru nad brněnskou Kometou. Tentokrát měla Mora za soupeře Liberec. A v utkání čtyřiadvacátého extraligového dějství zvládla vítězně.

Vedení se ujali hosté již ve 3. minutě. Birner si nabruslil do levého kruhu a vypálil pod břevno. Domácí odpověděli vyrovnáním záhy. Klimek se nenechal odstavit od puku a zamířil také pod víko - 1:1. O 41 sekund později dokázali Olomoučtí otočit stav. Macuh se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Ve druhé třetině žádná branka nepadala. Dvě velké šance na skórování se ale objevily v jejím závěru. Nejprve nevyužil závar před bránou nadvakrát Nahodil, při druhém pokusu trefil tyčku. Do brejku pak na druhé straně ujel Klíma, který to zkoušel mezi betony, ani on ale nebyl úspěšný. Ve 42. minutě využil zaváhání hostů Kunc a vydal do brejku. Trefil do šibenice a bylo to - 3:1. Pak v přesilovce Ivan střelou od modré snížil. Vyrovnat mohl po chvilce Knot, naštěstí pro Moru trefil jen tyč. Hosté pak zkusili v závěru power-play, ale Olomoučtí hráli v klidu , bezpečně a vítězství si vzít nedali.

HC Olomouc – Bílí Tygři Liberec 3:2 (2:1, 0:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 7. Klimek (Rašner, Nahodil), 8. Macuh (Kunc, Sirota), 42. Kunc – 3. Birner (Bulíř, Vlach), 48. Ivan. Rozhodčí: Obadal, Vrba – Lhotský, Hynek. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:1. Diváci: 4106.

HC Olomouc: Konrád – Ondrušek, Řezníček, Sirota, Černý, Rašner, Švrček, Ozols – Kusko, Knotek, Bambula – Klimek, Nahodil, Navrátil – Káňa, Macuh, Orsava – Kunc, Menšík, Anděl. Trenér Jan Tomajko.
Liberec: Král – Ivan, Melancon, McCoshen, Galvas, Budík, Knot, Derner – Rychlovský, Filippi, Klíma – Flynn, Najman, Hawryluk – Birner, Bulíř, Vlach – Pérez, Šír, Pekař. Trenér Filip Pešán.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip