Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mora přišla o bod v poslední sekundě

Sport

29.1.2023

Autor: Petr Pelíšek

O další body do extraligové tabulky bojovali hokejisté HC Olomouc doma v Plecharéně proti Energii Karlovy Vary. Moře se duel třiačtyřicátého kola nevydařil, sahala po bodovém zisku, nakonec pohrála brankou z poslední vteřiny třetí třetiny …

V první, nakonec bezbrankové, úvodní periodě byl v poli a opticky o něco lepší Mora. Ale byla to ona, kdo mohl prohrávat. Chvilku před přestávkou totiž ujel Kohout, ale brankář Konrád domácí podržel, následná dorážka Redlicha šla vedle. Na začátku druhé třetiny pak poslal Hanáky do vedení Plášek. V čase 27:46 bylo vyrovnáno, Kohout vymetl šibenici– 1:1. V následném průběhu se do šancí dostávali domácí. Orsava posunul na Káňu, jehož rána zamířila kousek vedle. V oslabení zahrozil Klimek, který připravil střeleckou pozici pro Řezníčka. Pět minut před druhou pauzou Západočeši podruhé skóroval a šli do vedení. Mora pak dokázala rychle srovnat. V přesilové hře vybídl Olesz na modré čáře Rašnera, jehož dělovka se zastavila až v síti. Na začátku třetí části šla Olomouc podruhé v zápase do vedení. Káňa mířil přesně a bylo to 3:2. Na konci 46. minuty čekalo domácí oslabení. A v čase 46:58 se Varům povedlo vyrovnat. Zdálo se, že duel půjde do prodloužení, ale pak hosté rozhodli málokdy vídanou situací. Vteřinu před koncem řádné hrací doby se totiž podařil zakončit přečíslení hostů gólovou střelou. Vše muselo potvrdit video, branka nakonec platila, takže Mora prohrála.

HC Olomouc – Energie Karlovy Vary 3:4 (0:0,2:2, 1:2)

Branky a nahrávky: 22. Plášek (Kusko), 38. Rašner (Olesz), 41. Káňa – 28. Kohout (Redlich), 36. Beránek (Černoch), 47. Gríger (Rachůnek), 60. Kohout (Jiskra). Rozhodčí: Hribik, Obadal – Ondráček, Rožánek. Vyloučení: 4:3. Využití: 1:1.

HC Olomouc: Konrád – Ondrušek, Dujsík, Rašner, Škůrek, Černý, Švrček, Řezníček – Káňa, Knotek, Orsava – Plášek, Kusko, Navrátil – Klimek, Kučera, Bambula – Olesz, Anděl, Rutar. Trenér Jan Tomajko.
K. Vary:  Lukeš – Huttula, Mikyska, Stříteský, Bartejs, Dlapa, Havlín, Rulík – Koblasa, Černoch, Beránek  – Rachůnek, Gríger, Koffer – Juusola, Hladonik, Kofroň – Redlich, Jiskra, Kohout. Trenér David Bruk.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

ALLE reality & development s.r.o

Katalog firem » Služby » Realitní kanceláře

Jsme tým, který se vyzná v realitách. Specializujeme se na developerské projekty, ale nabízíme komplexní služby, ať už se jedná o koupi, prodej, pronájem, správu nemovitosti, či investici. ...