Reklama

Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej, venku je 10.3 °C

Mistrovství České republiky v basketbalu kategorie U13 poprvé v historii zavítá do Olomouce

Sport

3.4.2024

Autor: klr

V termínu od 10. do 12. května bude Basketbalové centrum mládeže Olomouc hostit dvanáct nejlepších týmů z celé ČR, mezi které se také řadí i místní tým BCM Olomouc. Celorepublikové finále basketbalu pro chlapce v kategorii do 13 let proběhne ve Sportovní hale Univerzity Palackého.

"Je to pro nás velká čest a děláme vše pro to, aby místní olomoucká mládežnická basketbalová komunita opět vstala z popela. Velkou pomocí je nám dlouhodobá podpora města, kraje, rodičů našich dětí, a také našich dalších partnerů," říká šéftrenér mládeže Matěj Strniště.

Během celého víkendu budou k vidění nejen strhující basketbalová utkání plná emocí, radosti a zápalu pro basketbal, ale také doprovodný program pro děti. V rámci třídenního turnaje si to všechny týmy rozdají o titul Mistra České republiky, které vyvrcholí finálovým utkání v neděli 12. května. Přijďte vytvořit, nejen domácím borcům, unikátní sportovní atmosféru a nezapomenutelný zážitek!

klr

Reklama

Radiologie s.r.o.

Katalog firem » Zdravotnictví

Ultrazvuková (sono) vyšetření: Ultrazvuková vyšetření štítné žlázy, krku, břicha, ultrazvuk dětských kyčlí a měkkých tkání. Dopplerovská vyšetření končetinových žil a tepen...