Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 17 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Minář: Pořád hledáme posily

Sport

11.7.2019

Autor: Petr Pelíšek

Sportovní manažer SK Sigma Olomouc Ladislav Minář prakticky jako v každém přestupním období dokázal na Andrův stadion získat posily zvučného jména. I přes omezené finanční možnosti. Naposledy v zimě přestoupil na Hanou stoper Vít Beneš, nyní v létě zkušení Milan Kerbr a Lukáš Greššák. A nemusí to být všechno, Sigma chce další posily. „Kádr určitě uzavřený není. Pokud by se povedli dva hráči, byli bychom velmi rádi,“ řekl Ladislav Minář, sportovní manažer SK Sigma.

S jakým cílem půjde Sigma do nové sezony?
Všichni se shodneme na tom, a kluci i trenér to určitě potvrdí, že budeme spokojení, pokud skončíme v prostřední skupině tabulky. Ta dává klid v tom, že nemusíme přemýšlet o sestupu a zároveň zaručuje možnost hrát o předkola Evropské ligy. 

Je už kádr kompletní nebo ještě budete chtít posily?
Pořád ještě hledáme, nějaké hráče máme vytipované. Ten proces není jednoduchý, skloubit podmínky hráče, klubu, případě manažerů, je složité. Ale kádr určitě uzavřený není. Pokud by se povedli dva hráči, byli bychom velmi rádi. 

Jak složité bylo jednání o prodloužení smlouvy Jakuba Yunise?
Jednání byla složitá, dala mi zabrat. Každé jednání s hráčem i manažery je složité. Ale jednoznačné přání hráče i trenéra bylo, aby v Sigmě zůstal. Po stránce klubu jsme udělali vše pro to, aby Kuba zůstal a byl spokojený. 

Foto: sigmafotbal.cz

Neznepokojuje vás, jak posiluje konkurence, tedy týmy ve střední části tabulky od pátého do desátého místa?
Abych řekl pravdu, já nesleduji, jak posiluje konkurence. Zaměřuji se především na náš tým. Nejsme posílení podle představ, takže se snažím myslet na to, jak se to podaří nám, a ostatní nesleduju. 

Zažili jste už tiskovou konferenci na náměstí, nebyl jste z publika nervózní?
Nezažil a nervózní jsem nebyl.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

ELEKTRO SYSTÉMY VILÍMEC

Katalog firem » Obchod » Bezpečnostní systémy

ELEKTROSYSTÉMY DUŠAN VILÍMEC nabízí, dodává,instaluje a zajišťuje servis na: Elektronické zabezpečení objektů Elektronické protipožární systémy Monitorovací kame...