Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mezi finalistkami Dívky roku je i kráska s olomouckými kořeny

Tipy a názory

25.8.2020

Jan Procházka

Do finále prestižní celostátní soutěže Dívka roku se probojovala i čtrnáctiletá kráska z Olomouce. Jmenuje se Isabella Rossini a kromě krásy má i mnoho talentů: od útlého dětství se věnuje hudbě a divadlu, nyní se chystá ke studiu na Pražské konzervatoři. Krásu i talenty zdědila po své mamince: úspěšné modelce Andree Rossini a babičce Marii Šebkové, uznávané profesorce hudby. Finále Dívky roku se uskuteční už 31. srpna. Krásnou Isabellu ale můžete podpořit už dnes: stačí jí dát svůj hlas na Facebooku.

Isabella Rossini pochází z Olomouce, kde vyrůstala od narození až do svých dvanácti let. “Od tří let chodila do pěveckého sboru a na hodiny baletu. V šesti letech začala s gymnastikou a hrou na flétnu. Od devíti let navštěvovala hudebně-dramatický kroužek při Moravském divadle v Olomouci pod vedením pana Václava Málka. Tehdy přidala k flétně i hru na klavír. Se sborem pod vedením Hany Vyroubalové jezdila na pěvecké soutěže, kde získávali různá ocenění. Od devíti let hrála a zpívala v Moravském divadle v několika představeních. Divadlo si natolik zamilovala, že se rozhodla přihlásit na Pražskou konzervatoř…” popisuje Isabellina maminka, bývalá úspěšná modelka Andrea Rossini. Kvůli společnému snu se rodina před dvěma roky přestěhovala do Prahy. “Bylo to nutné, aby se dcera mohla připravovat na konzervatoř. Nyní chodí na hodiny zpěvu na Pražskou konzervatoř k paní profesorce Lídě Nopové, která v mládí zpívala s Karlem Gottem, nyní vyučuje na konzervatoři a je považována za jednu z nejlepších profesorek zpěvu. Herectví studuje u paní režisérky Evy Deákové a navštěvuje herecký kroužek v Národním divadle v Praze. Pokračuje ve hře na klavír a chodí na hodiny angličtiny a tance,” popisuje Andrea Rossini.

Foto: archiv Isabella Rossini

Krásná Isabella má ale za sebou i zkušenosti z oblasti modelingu. Na přehlídkovém mole stála poprvé se svou maminkou už ve třech letech. Jak už bylo řečeno, krásu zdědila právě po ní. I Andrea Rossini od šesti let hrála na housle a zpívala. V roce 1994 pak získala titul Miss Alpe Adria (Miss alpských zemí), kde jí korunku předala bývalá žena Sylvestra Stallone Brigitte Nielsen. V roce 1998 získala prestižní titul Elite Model Look v řeckých Aténách. Pracovala také jako modelka pro řeckou televizi v pořadu Metaxí mas.
Isabella má však umělecký talent i po své babičce Marii Šebkové, která je uznávaná olomoucká profesorka hudby a ředitelka soukromé umělecké školy.

Isabella se nyní probojovala do prestižní finálové desítky soutěže Dívka roku 2020, na facebookové stránce soutěže právě probíhá hlasování o titul Dívka roku Social media 2020. “Prosíme olomoučáky, aby podpořili svoji rodačku. Stačí kliknout na odkaz, dát like a stát se fanouškem stránky. Hlasování bude ukončeno 27. srpna ve 21:00,” vzkázala Andrea Rossini a dodala, že Isabella všem děkuje za podporu.