Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Městský bál odstartuje plesovou sezonu už 11. ledna

Tipy a názory

10.12.2019

Zuzana Doleželová

Plesovou sezonu v roce 2020 zahájí Městský bál. Jeho XXI. ročník, který se v sobotu 11. ledna od 20:00 uskuteční v pavilonu A Výstaviště Flora, bude tentokrát v česko-slovenských barvách. O hudbu se postará Boom band Jiřího Dvořáka a zpěváci Miro Žbirka a Monika Absolonová.

"Plesovou sezonu zahájíme s naším partnerským městem Bratislavou – Staré Mesto. Městský bál totiž odstartuje spolupráci našich partnerských měst ze zemí Visegrádské skupiny, kterou v nadcházejících letech plánujeme. Rok 2020 se ponese v duchu spolupráce se Slovenskem," uvedl primátor Mirek Žbánek. Následovat bude dle jeho slov rok česko-maďarský, česko-polský a česko-rakouský.

Speciálními hosty Městského bálu budou Miroslav Žbirka a Monika Absolonová. Večerem bude provázet dvojice Soňa Šuláková a Miro Noga. XXI. Městský bál město už tradičně připravuje ve spolupráci s organizačním partnerem, společností Výstaviště Flora Olomouc. 

Vstupenky budou v předprodeji od 11. prosince. Zakoupit je bude možné v Informačním centru Olomouc v podloubí radnice. Cena vstupenky je 690 korun. A chystá se i velmi zajímavé spojení. "11. ledna od 18:00 se odehraje Novoroční koncert Moravské filharmonie Olomouc. Pro všechny zájemce jsme ve spolupráci s městem připravili speciální balíček - každý, kdo si v Informačním centru Olomouc koupí vstupenku na Městský bál, si bude moci pořídit zvýhodněnou vstupenku na koncert. Ten začíná v 18:00 v Redutě, návštěvníci se pak pohodlně budou moci přesunout na Výstaviště Flora, kde mohou pokračovat v kulturním vyžití," prozradil ředitel Moravské filharmonie Olomouc Jonáš Harman.