Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Meditativní hudba Maoka a Terez Wrau rozezní příští týden pevnost Fort Escot v Křelově

Kultura

9.6.2022

Autor: red

Divadlo na Šantovce připravilo na příští neděli, 19. června, unikátní koncert dvou spirituálních muzikantů – Maoka a Terez Wrau. Jejich meditativní hudbu navíc umocní prostory pevnosti číslo XX Fort Escot v Křelově, kde se akce uskuteční. Součástí programu budou také ochutnávky čajů, autentických vín a zdravých dobrot z Bistra Helen. Návštěvníci ocení také stánky s originálními handmade produkty. Přijďte relaxovat a načerpat sílu z jemné hudby, skvělého jídla a opojné atmosféry monumentální historické budovy.

Harmonogram akce

  • Start akce: 16:00

  • Vystoupení Terez Wrau: 18:00

  • Vystoupení Maok: 19:00

  • Plánovaný konec akce 22:00

  • Adresa pevnosti Fort Escot (Fort XX): ZDE

Program odstartuje již v 16 hodin jarmark hadmade produktů, který nabídne lapače snů, šperky, dřevěné dekorace, olejíčky, svíčky a další zajímavé zboží. Svůj stánek zde bude mít také Trend vozíčkářů, který pomáhá s prodejem výrobků handicapovaných umělců a řemeslníků.

O občerstvení hostů se postará Dobrá Čajovna Olomouc spolu s Bistrem Helen. Součástí gastronomického koutku bude relaxační zóna, kde budou připraveny sedací bagy a vodní dýmky. Milovníci vína budou mít příležitost dát si skleničku autentického vína, které vzniká s maximálním souladem s přírodou, bez užití chemie.

Poté, co se hosté dostanou do ideální pohodové nálady, přijde na řadu hudební program. Ten odstartuje v 18 hodin vystoupením populární olomoucké buskerky Terez Wrau, která svým jemným hlasem dokáže hluboce oslovit nitro svých posluchačů. Následně vystoupí slovenský hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista a zpěvák Maok, jehož životní součástí a nejvýraznější složkou sebevyjádření je právě hudba.

"Chceme do této rušné doby přinést skutečný odpočinek a společně si užít pohodový nedělní program. Naši hosté se mohou příjemně osvěžit skvělým jídlem a pitím a odpočívat pod širým nebem za poslechu relaxační hudby dvou talentovaných hudebníků," říká ředitel Divadla na Šantovce Petr Hlávka.

MAOK

Hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista, zpěvák, skladatel, ale hlavně člověk, jehož životní součástí a nejvýraznější složkou sebevyjádření je hudba. Jeho jedinečný styl je ve snivých až mysticky laděných skladbách lehko rozpoznatelný i bez toho, že byste znali konkrétní skladbu. Je vyhledávaným a pravidelným hostem na meditačních akcích pořádaných známými českými či slovenskými duchovními. Sám o své hudbě říká: "Hudba je pro mne vyjádřením svobody a lásky…"

TEREZ WRAU

Vystudovala v Olomouci speciální pedagogiku, po studiích zběhla k baristice a výběrové kávě, kterou po deseti letech vyměnila za cestování po Evropě jako pouliční umělkyně. Šest let sbírá tradiční písně různých kultur a píše vlastní tvorbu. Právě vychází její třetí album s názvem Terez Wrau & friends. Potkat ji můžete v ulicích našich měst nebo se s ní ponořit do tajů Kakaových ceremonií, kterými provází v rámci ženských a smíšených kruhů.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip