UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!
Maso, oheň, chianti. Populární italská grilovačka na terase Šantovky je zpět
Populární série akcí Maso, oheň, chianti se po roce opět vrací. Vyzrálé hovězí z grilu Vulcanus, toskánské delikatesy a prémiová červená vína chianti vás budou čekat na terase Bistra Helen už 21. června od 18 hodin. Další termíny jsou 30. srpna a 20. září.
Pokud máte rádi prémiové stařené hovězí maso, pak si tuto akci určitě nenechte ujít. V režii šéfkuchaře Lobster Family restaurant Františka Pospíšila si můžete vychutnat originální tartar, carpaccio z květové špičky, grilovaný vysoký roštěnec, ořech z kýty a florentinský steak. Ke kvalitnímu masu bude podávat vybraná chianti renomovaná společnost Flemming's wine – po skleničce nebo po láhvi.
Vína můžete nejen ochutnat, ale také se o nich pobavit s opravdovými odborníky. Bude to zkrátka akce, na kterou jen tak nezapomenete. I díky nevšednímu výhledu na historickou Olomouc!
Kontakt na rezervace a další informace naleznete zde →
ZUŠ CAMPANELLA Olomouc
Katalog firem » Kultura a umění » Umělecké školy
ZUŠ CAMPANELLA byla založena v roce 2012. Inspirací pro vznik školy byla existence pěveckého sboru CAMPANELLA, který je nedílnou součástí kulturního života města Olomouce od roku 1967. ZUŠ C...