Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 20.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Martin Šafařík před Vánoci vystoupí v Uničově. Na svůj Vánoční koncert si přizval speciálního hosta

Kultura

14.11.2023

Autor: Milan Papežík

Zpěvák Martin Šafařík ohlašuje svůj již tradiční Vánoční koncert v rodném městě Uničově. Ten se opět odehraje v krásném prostředí Koncertní síně 19. prosince od 18:30 hodin. Jako speciální host vystoupí mladá a oblíbená zpěvačka Eliška Rusková, která se stala vzorem pro spoustu mladých hudebních příznivců.

Foto: Milan Papežík

Vstupenky na Vánoční koncert jsou v předprodeji za 250 Kč v Městském informačním centru Uničov i online. Zbylé vstupenky budou na místě k dispozici za 300 Kč.

Martina Šafaříka alias Šafu mnozí znají coby finalistu populární televizní soutěže SuperStar. Už za dob tohoto klání zpěvák vynikal svým úžasným barytonem a uchvátil především porotkyni Ewu Farnou, která jeho vypadnutí ze soutěže řádně oplakala. Za roky svého působení v hudební branži a po stovkách odehraných koncertů se Martin stále hudebně rozvíjí a zdokonaluje. Důkazem bývají jeho Vánoční koncerty, které se staly v jeho rodném Uničově předvánoční tradicí. Martin během svých vánočních vystoupení dokáže se vším vkusem skloubit tradiční vánoční písně a tradicionály z celého světa se soudobými hudebními trendy a celý dvouhodinový koncert na posluchače přenese právě to, co se skutečně děje...Jsou Vánoce, svátky pohody a klidu.

Krásné a útulné prostory Koncertní síně v Uničově přímo vybízí diváky, aby si plnými doušky přišli vychutnat nejen nevšední hudební zážitky, ale právě i jedinečné prostředí. "Sál připomíná útulné prostředí domu, kde sedíme před rozpáleným krbem a nasáváme atmosféru a pohodu Vánoc," popisuje své zážitky z předešlých ročníků Martin. "Já se vždycky během pár mých pomalejších písniček pohodlně usadím a cítím se opravdu jako doma. Jen si po chvíli uvědomím, že mě sleduje několik stovek očí, ale ani to mě nevyvede z té duševní pohody, kterou s mým úžasný publikem zažívám," doplňuje zpěvák. A není se čemu divit. Uničov je opravdu malé město a každý je něčí známý. A tak na těchto koncertech není nouze o spoustu emocí.

Speciálním hostem koncertu bude stříbrná SuperStar z roku 2018 Eliška Rusková. Ta tehdy ve svých patnácti letech doputovala až do velkého finále a dokázala všem, že je velkou bojovnicí. V superfinálovém večeru byla totiž rovnocennou soupeřkou jedné z nejsilnějších osobností v historii celé pěvecké soutěže, Terezy Maškové.