Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 3.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Máme tu úspěšné firmy! Hospodářská komora ve videospotu vyvrací mýty o montovnách v regionu

Zprávy z regionu

29.10.2020

Autor: roc

Okresní hospodářská komora Olomouc v nedávné době vytvořila video, které má hned několik cílů. Tím prvním je zjednodušeně představit hospodářskou komoru a její přínos. To vše pomocí autentických referencí vybraných členských firem. Stejně tak je cílem seznámit diváky právě s vybranými olomouckými firmami. Ambicí bylo také přijít s pozitivním videem, které bojuje s předsudkem, že máme v regionu samé montovny. Realita je přitom zcela odlišná. V neposlední řadě bylo cílem ukázat, že byznys i v nelehké době musí fungovat a že společně nakonec vše zvládneme.

Ve videu vystupují zástupci šesti firem, které jsou členy OHK Olomouc a Vlastimil Navrátil, jednatel společnosti Linser Industry Service, ve videu však primárně v pozici předsedy představenstva OHK Olomouc. Celým spotem provází ředitel OHK Olomouc Radim Kašpar. 

„Video se vytvářelo relativně spontánně v nedávné době za přísných hygienických opatření. Myšlenka byla původně relativně jednoduchá, ale vyvíjela se i v průběhu natáčení. Vše tedy proběhlo bez podrobnějšího scénáře a natáčelo se v podstatě na první dobrou. Nechtěl jsem, abychom něco hráli, ale aby bylo video co nejvíce autentické a přirozené, takže jednotlivé záběry se například neopakovaly. Vše se zvládlo v podstatě za pět hodin natáčení," upřesnil k vzniku videa Radim Kašpar. Video je nakonec oproti původnímu záměru malinko delší, ale má kromě brandingu i informační hodnotu a další již výše zmíněné ambice.   

Kromě tohoto videa vznikla z natočených materiálů ještě jedna verze s pracovním názvem „COVID verze“. Ta informuje o situaci ve firmách, o úskalích i o tom, jak se firmy s nelehkou situací aktuálně vypořádávají. Je i jakýmsi poděkováním zaměstnancům, že tuto nelehkou dobu zvládají. Toto video zveřejní OHK Olomouc ve středu 4. listopadu na svém youtube kanálu.

Ve videu naleznete následující společnosti:

ARROWS advokátní kancelář s.r.o. – advokátní kancelář, která je součástí poradenské skupiny ARROWS. Ta čítá aktuálně přes 100 odborníků a má i mezinárodní síť. Jedna z největších kanceláří skupiny sídlí právě v Olomouci. 

BP STAVBY Morava s.r.o. - stavební a inženýrská společnost, která realizuje projekty pro bydlení, podnikání, obchod a služby včetně speciálního zakládání staveb. Vše v souladu s nejmodernějšími trendy. 

Koyo Bearings Česká republika s.r.o. - se řadí mezi světové špičky ve výrobě ložisek, dlouhodobě oceňována jako nejlepší zaměstnavatel regionu do 500 zaměstnanců.

M.L.S. Holice, spol. s r.o. - největší průmyslový zaměstnavatel v Olomouci a největší výrobce elektrických generátorů v České republice.

weba Olomouc, s.r.o. – společnost specializující se na horké tváření i vývoj a výrobu náročných lisovacích a tvářecích nástrojů pro strukturní díly s vysokou až nejvyšší pevností. 

K tomu předseda představenstva Okresní hospodářské komory Olomouc Bc. Vlastimil Navrátil, MBA, který je současně jednatelem společnosti Linser Industry Service s.r.o. a ředitel OHK Olomouc PhDr. Radim Kašpar, MBA. 

Autorem videa je Jančo Ateliér. Jedná se o rodinný atelier s fotografickou, video a autorskou módní tvorbou.