Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 13.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

MOL Cup: Sigma na Slavii nestačila a vypadla.

Sport

28.4.2021

Autor: Petr Pelíšek

Cesta fotbalistů SK Sigma Olomouc národním pohárem skončila ve čtvrtfinále. V tom nestali doma na pražskou Slavii. Sešívaní dali na Andrově stadionu tři branky, Hanákům se skórovat nepodařilo.

Hned v úvodu zakončoval třikrát za hosty Bořil, ale stav se neměnil. Stejně jako na druhé straně po hlavičce Poulola, které těsně přestřelili, nebo průniku a zakončení Daňka, který zhatil brankář Kolář. V 17. Minutě měla Sigma štěstí, když Van Buren trefil jen do břevna kousek o pravé šibenice. Další akce Pražanů zastavily včasné návraty. Nejprve Hála znemožnil zakončení Van Burenovi, pak Poulolo zastavil v poslední chvíli skluzem Kuchtu. Pak minul z dobré pozice Zima. Ale Hanáci nakonec přece jen v prvním poločase inkasovali. V poslední minutě před pauzou obral Kuchta ve vápně o míč Mandouse, Breite pak jeho střelu stíhal marně – bylo to 0:1.

Hosté potom po přestávce poměrně rychle rozhodli. V 53.minutě ještě Zmrzlý bombou zdálky vyzkoušel pozornost brankáře. Ale pak dal gól Stanciu, další přidal Ševčík a po hodině hry bylo jasné, kdo postoupí.

„Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně, presinkem, první poločas se nám to dařilo. Dostali jsme se i do první šance, kdy branku mohl vstřelit Daněk. Bohužel jsme pak udělali v závěru poločasu chybu. Potom to na nás lehlo… byla to pro nás těžká rána, zvláště s takovým mančaftem, jako je Slavia. Ve druhém poločase padly dva góly. Pokud chcete uspět se Slavií, nesmíte udělat chybu a musíte být stoprocentní. A to dnes bohužel nebylo,“ řekl trenér Radoslav Látal.

SK Sigma Olomouc – SK Slavia Praha 0:3 (0:1)

Branky: 45. Kuchta, 56. Stanciu, 60. Ševčík. Rozhodčí: Marek – Podaný, Dobrovolný. ŽK: Poulolo, Zmrzlý. Hráno bez diváků.

SK Sigma: Mandous – Sladký, Hubník (46. Hubník), Poulolo, Zmrzlý – González (63. Mihalík), Houska, Breite, Daněk (82. Zifčák), Hála (63. Šíp) – Nešpor (63. Chytil). Trenér Radoslav Látal.

Slavia: Kolář – Masopust, Kudela, Zima (71. Deli), Bořil – Holeš (71. Traore), Ševčík – Van Buren (61. Hromada), Stanciu (76. Ling), Oscar – Kuchta (60. Tecl). Trenér Jindřich Trpišovský.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

www.60.cz - svítidla a osvětlení

Katalog firem » Obchod » Svítidla

Obchod provozovaný odborníky na světlo. Projasněte si domov tím nejkrásnějším a nejkvalitnějším osvětlením od vyhlášených českých i světových výrobců. V nabídce 60.cz naleznete ...