Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

MODAH fashion: vítejte v módním butiku v centru Olomouce, kde vás přivítají se srdcem na dlani

Tipy a názory

18.4.2019

Zuzana Doleželová

Příjemná atmosféra, pohodlí při nakupování, skvělé trendy kousky prestižních značek Marc Aurel, Pierre Cardin, Fred Mello a Imperfekt, a to všechno přímo v srdci města a se srdcem pro všechny, kteří milují skvělou módu a ocení vstřícný a milý přístup a profesionální rady v oblasti módy i stylingu. Přesně to a mnohem více je butik MODAH fashion, který naleznete v 1. patře Galerie Moritz...

MODAH fashion Olomouc

Galerie Moritz, 1. patro
Otevřeno denně 09:00-19:00
modaholomouc@gmail.com
Tel.: 775 929 595
Facebook

"Název MODAH fashion vznikl spontánně a lze jej přeložit jako 'Móda Hana'," vysvětluje s úsměvem jedna z majitelek butiku Hana Dosedla Pratesi a dodává: "Moje maminka, která je spolumajitelkou, je rovněž Hana (Pratesi, pozn. red.), takže MODAH je naprosto příznačný název." Butik MODAH fashion byl otevřen v Galerii Moritz přesně 11. března a nahradil tak obchod s italskou módou, jenž tu fungoval od listopadu. "Rozhodli jsme se pro zcela jiný koncept s novými značkami, s novým zbožím, které je velmi kvalitní, vkusné a elegantní," uvádí Hana Dosedla Pratesi.

Nejen vynikající nabídka módního oblečení prvotřídních značek, ale také osobní a velmi přátelský přístup k zákazníkům je to, co z MODAH fashion dělá místo, kam se budete rádi vracet

Foto: Archiv MODAH fashion

"Nabízíme tu módní a nadčasové kousky jak pro dcery, tak pro maminky, ale obléknou se u nás i babičky. A je nezbytné doplnit, že i jejich pánské protějšky. Zkrátka jsme rodinný typ obchodu a jde nám o to, aby se u nás naši zákazníci cítili dobře, aby si z nakupování odnesli hezký zážitek a nějaký pěkný trendy kousek, který v jejich šatníku prostě nesmí chybět," usmívá se manažer butiku Olda Škurek, který se v oblasti fashion pohybuje už dvanáct let a móda je jeho velkou vášní.

"Jednou ze značek, kterou u nás zákaznice naleznou, je Marc Aurel. Tuto německou značku lze charakterizovat jako elegantní a vkusnou, zboží je velmi zajímavé a přitom funkční. Marc Aurel má rovněž modernější kousky, jež se dají zakomponovat i do ostatních skříňových variací, které mají dámy doma," popisuje Olda Škurek. Další značkou je Imperfekt. Tuto svěží italskou módu ocení zejména mladší zákaznice. Jednotlivé kousky lze s čímkoliv velmi dobře kombinovat. "Právě třeba s Marcem Aurelem tvoří hezké outfity," upřesňuje.

Tváří značky Fred Mello je kapitán SK Sigma Olomouc Michal Vepřek

Foto: Archiv MODAH fashion

"Pro pány máme také dvě značky, aby to bylo vyvážené," usmívá se Olda Škurek. "Tou první je francouzská značka s velkou tradicí Pierre Cardin. Jedná se o velmi elegantní oblečení, které ocení všichni ti, kteří si potrpí na klasickou elegantní módu s nádechem luxusu," popisuje. Tuto značku v butiku doplňuje italská nadčasovější značka Fred Mello. "Ta je sportovnější, zákazníci tu naleznou vše od džínových věcí, přes teplákové soupravy, bundičky, polokošile, kraťasy," vyjmenovává manažer butiku. Značky Imperfekt a Fred Mello jsou cenově příznivější, Pierre Cardin a Marc Aurel patří podle Oldy Škurka do střední cenové linie. "Chceme našim zákazníkům nabídnout co nejširší výběr tak, aby byl spokojený úplně každý. Obě zmíněné značky, přestože nejsou nejlevnější, určitě patří k těm, které si běžný klient ještě může dovolit," říká.

Vedle oblečení nabízí MODAH fashion také kabelky holandské značky Bulaggi. "Chystáme se rozšířit naši nabídku o další módní doplňky nejen pro dámy, ale také pro muže, aby si tu mohli pořídit kompletní outfit," vysvětluje Olda Škurek plány do budoucna.

Pánská značka Fred Mello je přesně to, po čem touží nejeden sportovec. Ale pochopitelně nejen ten, vybere si tu každý, kdo má rád nadčasové, pohodlné, ale přesto trendy oblečení...

Foto: Archiv MODAH fashion

MODAH fashion je butik přímo v srdci Olomouce se srdcem pro všechny zákazníky, jak se shodují Hana Dosedla Pratesi i Olda Škurek. "Jsme rodinný typ obchodu, kam si můžete přijít prohlédnout naše zboží, vyzkoušet si ho, dát si s námi kávu, popovídat si o módě... Když si nakonec nic nekoupíte, nevadí. Příště budete vědět, že až budete něco potřebovat, můžete se na nás s důvěrou obrátit. Nákup by měl být pozitivním zážitkem a naším cílem je přinášet zákazníkům radost," říká s nadšením Olda Škurek a doplňuje: "Když jde nakupovat muž, jde za cílem a nakoupí. Když přijde žena, nikdy neví, co přesně chce. S oblibou a samozřejmě s nadsázkou rád říkám, že žena je jako cibule - pod každou slupkou je něco. Žena nakupuje: co kdyby se mi to líbilo, co kdyby se mi to hodilo, proč bych to nemohla mít i já... My jsme tu od toho, abychom našim zákazníkům dokázali s výběrem poradit tak, aby každý odešel spokojený a s pocitem, že se k nám bude chtít vrátit."

"Velmi často si žena přijde pro sukni a odnese si domů kalhoty, kabát a ještě košili pro manžela," uvádí s úsměvem manažer MODAH fashion Olda Škurek.

Foto: Archiv MODAH fashion

MODAH fashion se zapojuje do řady projektů. Jedním z nich je již známý Local Event, který se uskuteční 23. května od 18:00 v Cafe New One. "Dalším, na který se velmi těšíme, bude ryze lokální projekt. Dává jej dohromady mladý režisér Jirka Slečka a mohu prozradit, že se jedná o VIP taxi a my budeme oblékat moderátora pořadu," říká Olda Škurek.

Už 25. dubna od 16:00 se před butikem v prvním patře Galerie Moritz bude konat MODAH Fashion DAY. "Jedná se o milé setkání před naším obchodem, kam si lidé mohou přijít popovídat, dát si s námi pravé italské prosecco, mohou si vychutnat módní přehlídku, vyzkoušet si oblečení, podívat se, co je u nás nového. K dispozici budou také vouchery pro naše zákazníky. Zkrátka bude to setkání v přátelském duchu v módním prostředí," popisuje Olda Škurek.

Butik v srdci Olomouce se srdcem na dlani. Místo, kde utichne shon rušného města a vy si v klidu a v příjemné atmosféře budete moci vybrat přesně ten kousek, který vám v šatníku chybí. A nebo třeba ani nechybí, ale prostě vás osloví tak, že bez něj neodejdete. Místo, kam vás pohodlně doveze tramvaj, nebo kam zaskočíte o polední pauze nebo večer po práci. Nakoupit, popovídat si o módě, něco hezkého si vyzkoušet, dopřát si trochu té radosti v podobě trendy kabátku nebo skvěle padnoucí košile. MODAH fashion. Více slov netřeba...

!!! SOUTĚŽ !!!
První tři, kteří kliknou na následující odkaz, vyhrají voucher v hodnotě 500 Kč do butiku MODAH fashion (platí při nákupu nad 3 500 Kč). 
Pro výhru klikněte ZDE.