Reklama

Sobota 30. března 2024, svátek má Arnošt, venku je 10.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Lou Bega, No Name, Ilona Csáková i skvělá gastronomie. Karibský OMEGA Olomoucký ples se koná už zítra

Zprávy z regionu

14.2.2019

Autor: red

Již sedmý ročník OMEGA Olomouckého plesu zavítá v pátek 15. února do hotelu NH Collection Olomouc Congress. Tato prestižní událost vdechne stávajícímu zimnímu období svým tématem nový život - letos se totiž pojede na vlnách Karibiku. A rozhodně je na co se těšit!

Během nezapomenutelného večera vystoupí zahraniční i domácí hosté. "Sluníčko, zpěv, ženy a radost ze života - to je na prvním místě písní hlavního zahraničního hosta, a tím je LOU BEGA. Všichni tohoto mnichovského elegána známe díky písni Mambo No.5, se kterou doslova roztančil celou zeměkouli. Se svými největšími hity také dorazí slovenská pop-rocková skupina NO NAME. Těšit se můžete také na nezaměnitelný hlas Ilony Csákové a na více než PRIMA moderátorskou dvojici ve složení Eva Perkausová a Roman Šebrle," prozradil k programu ředitel Radia Haná David Foretník. Kromě již zmíněných vystoupí také kapela Eremy, talentovaný hudebník Elly Jay, DJ’s Radia Haná a mnoho dalších.

"Na této již vyprodané akci máte jedinečnou šanci ochutnat neopakovatelnou zážitkovou gastronomii šéfkuchaře Petra Zučka a jeho týmu, který svými kulinářskými kouzly vynese Vaše chuťové buňky do nebe. Vše, co tu ochutnáte, samozřejmě koresponduje i s tématem plesu. Základem karibské kuchyně jsou čerstvé ryby, kuřecí či hovězí maso. Dále ohromné množství tropického ovoce, pálivé marinády nebo směsi koření. To vše a mnohem více tu samozřejmě bude k mání," láká především na gurmánské zážitky ředitel NH Collection Olomouc Congress Tomáš Rousek.

"15. února 2019 je Den D, jemuž předcházejí měsíce příprav. Věříme, že i tento ročník předčí vaše očekávání," dodává ředitel spolupořádající agentury Forsberg Marek Berger.