Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 3.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Lobster Family restaurant a Helen vaří bok po boku v nelehké době

Zprávy z regionu

19.10.2020

Autor: red

Od středy 14. října se až do 3. listopadu v důsledku vládních nařízení opět zavírají všechny restaurace. Přísné restrikce, které vznikly za účelem zabránění šíření nemoci Covid-19, zasáhly sektor gastronomických služeb v plné síle již na jaře. Nyní se omezení provozu opakuje a restaurace jsou opět vystaveny velké výzvě.

Restaurace Lobster Family restaurant a Bistro Helen, které spolu sousedí v 2. patře v Galerii Šantovka, se společně rozhodli čelit této nepříznivé situaci a postavit se k problému čelem. Po dobu trvání nařízení se oba tyto podniky spojí a budou stát bok po boku v jedné kuchyni a dále připravovat své gastronomické dobroty. Produkty z Bistra Helen tak budou do 3. listopadu dostupné skrze restauraci Lobster. Jak si nyní budete moci pochutnat na jejich jídlech, dezertech a dalším skvělém sortimentu?

Způsobů je hned celá řada. V restauraci Lobster Family restaurant je pro vás připraveno výdejní okénko, kde si můžete vaše jídlo jak z Lobsteru, tak z Bistra Helen přímo osobně na počkání vyzvednout. Připraven bude také rozvoz do firem po Olomouci a blízkém okolí, kde nabízí týdenní hotová jídla za skvělé ceny. Jídlo si můžete také pohodlně objednat skrze známou službu Dáme Jídlo, která váš pokrm dopraví k vám domů nebo přímo na pracoviště. Pro podzimní čas, který je ideální pro strávení společného času s rodinou, nabízí Lobster i Helen možnost objednat skvělé rodinné obědy a večeře (husa, celé kuře, jehněčí roláda, narozeninové dorty, dezerty a další pochutiny), které rozváží přímo až k vaším dveřím.

V blízké době se připravuje také otevření prodejního stánku pod lávkou před hlavním vchodem Galerie Šantovka, kde bude možné se zahřát teplým nápojem a občerstvit se novou speciální nabídkou.

To vše jsou nové aktivity restaurace Lobster Family restaurant a Bistra Helen, kde všichni zaměstnanci pevně věří, že právě aktivním a houževnatým přístupem se podaří tuto aktuální krizi překonat, a že svým dobrým jídlem vám budou i nadále dělat radost.

Kontakt: lobster@lobster-restaurant.cz, 730 892 286, www.lobster-restaurant.cz a www.helen.cz.