Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.3 °C

Libli, Váš internet, který Vám bude nablízku

Advertorial

3.12.2018

Autor: PR článek

Vstupte s námi do roku 2019 s novou značkou. Společnost FOFRNET spol.s r.o. nadále roste a do našeho regionu přináší novinky a speciální akce pro své zákazníky i spoluobčany.

Nesem Vám noviny, poslouchejte…
V příštím roce bude společnost modernější a hlavně bude blíže k vám, k našim zákazníkům.

Jak to? Proč ta změna?
Společnost se spojila s dalšími lokálními poskytovateli internetu na Moravě, aby společně vytvořili silnou značku s tou nejmodernější technologií velkých hráčů. Přitom si chce udržet i nadále svou místní, sousedskou přívětivost a dostupnost, jak jste byli dosud zvyklí.

Naše filozofie se nemění, ale budeme nyní pod novou značkou Libli
Společnosti regionálního a místního charakteru nemají takové rozpočty do rozvíjení svých služeb jako velcí, nadnárodní operátoři. Tuto slabinu chceme odstranit právě spoluprací a provázáním s ostatními vybranými partnery, poskytovateli internetu. Tak vznikla značka Libli.

Libli vyjadřuje LIdskost a BLÍzkost, kterou k vám zákazníkům cítíme
Libli se stává naší součástí a díky této značce k vám můžeme přivést technologii schopnou zkvalitnit a zrychlit internetové připojení v určitých lokalitách. Věříme, že místní firma zná svého zákazníka osobně a nejlépe. Jsme v dosahu, a pokud s námi budete potřebovat cokoliv řešit, můžete nás osobně kontaktovat. Stále nás najdete na Hamerské ulici, kde vás jako obvykle obslouží Martina s Petrou, a v novém roce tu najdete i příjemné inovace.

Zlepšujeme komunikaci s vámi, zákazníky
Hned od 1. 1. 2019 se nám díky novému systému přepojování hovorů lépe dovoláte a navíc na telefonní linku, která je zcela zdarma. Noví zákazníci budou moct své služby objednat přes sofistikovanou online objednávku, která jim přímo na jejich adrese nabídne tu nejlepší možnou službu. Navíc pokud se rozhodnete odstěhovat nebo koupit chatu třeba v kraji vína na Jižní Moravě, připojíme vás i tam. Je to právě díky provázanosti s ostatními, vybranými poskytovateli internetu na Moravě.

Žijeme tu s vámi a jsme tu pro vás, hlavně v čase adventu
V čase adventu vám i vašim blízkým přejeme, abyste si užili krásné svátky plné radosti, zdraví, dobrého jídla i rychlého připojení. A protože jsme stále s vámi, zveme vás 14. prosince na Horní náměstí do stánku "Dobré místo pro život", kde budeme osobně prodávat charitativní punč. Veškerý výtěžek z prodeje poputuje dětem do Dětského domova v Olomouci. Zastavíte se za námi podívat a podpořit dobrou věc?

Těšíme se na vás nejen v pátek 14. prosince, ale také po celý nový rok. Rok, který pro nás bude barevnější a technologicky vyspělejší. Věříme, že si společně budeme moci říct, že to stojí za to a že se nám to Libli!

Vaše společnost FOFRNET spol s r.o.