Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 3.7 °C

Aktivní léto začíná v OC Haná

Advertorial

8.7.2020

Autor: PR článek

Školáci už mají volno, teplé letní dny lákají k výletům a mnohým dalším prázdninovým aktivitám. Letošní rok přímo vybízí k (znovu)objevování českých krás, návratům na oblíbená místa či návštěvám jindy turisticky vytížených oblastí. Česká republika nabízí nespočet možností aktivního vyžití od pěší turistiky přes kulturní zážitky až po adrenalinové sporty.

Pokud jste milovníky pěší turistiky, stačí obout pohodlné boty a vydat se na toulky přírodou. Hledáte-li cíl, mohou jím být například Čertovy kameny, ze kterých se naskýtá výhled až na polské plošiny, některý z jeskynních komplexů nebo třeba unikátní větrný mlýn Velké Těšany. Pěšky i na kole vede cesta také k Arcibiskupskému zámku a hradu v Kroměříži, který je zařazen na seznamu památek UNESCO, a pokud jste jej zatím nenavštívili, je letošní léto ideální k nápravě. Malí i velcí sportovci pak jistě ocení možnosti sportovního vyžití, ať už jde o upravované cyklotrasy, horolezecká a lanová centra, jako je lanové centrum Proud, nebo discgolf, který si můžete s rodinou či přáteli zahrát v Priessnitzových léčebných lázních nebo v Hrubé Vodě.

Ať už se vydáte do hor, do lesa, s rodinou na hrad, s přáteli pod stan, nebo se rozhodnete strávit léto u bazénu na chatě, nezapomeňte se na prázdniny pořádně vybavit. Užijte si dovolenou plnou zábavy a aktivního odpočinku s pohodlným sportovním oblečením, bezpečnou cyklistickou helmou nebo novou kempingovou výbavou. V našich prodejnách Sportisimo, A3 Sport, Sports Direct, Sam 73 a Kilpi si můžete vybrat z širokého sortimentu sportovního zboží a vše ostatní jistě najdete v některém z více než 45 obchodů, jejichž kompletní seznam najdete na webu OC Haná. Aktivní léto začíná v Hané!

PR článek

Reklama

GEISLER - úklidové práce

Katalog firem » Služby » Úklid - práce, technika

Firma GEISLER působí na českém trhu již od roku 1997. Dnes poskytuje služby v rámci celé ČR prostřednictvím svých prověřených pracovníků. Během našeho působení na českém trhu se nám...