Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 11.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Letní kino oslaví začátek léta hudbou

Kultura

6.6.2018

Autor: roc jap

Kulturní areál Letního kina Olomouc startuje začátek léta hudebním festivalem. Prázdniny se nezadržitelně blíží a proto se v pátek 8. června bude na Letňáku slavit. Festival Oslava konce školního roku startuje ve 13 hodin a vystoupí na něm Pekař, O5 a Radeček, Vasilův Rubáš a John Wolfhooker. Celým dnem provází Nasty se svojí show.

Vstupenky jsou už nyní k dostání v předprodeji v síti Ticketlive.

“Letní festival osloví především studenty středních a vysokých škol. Akce je ale pro všechny, co se radují, že období prázdnin klepe na dveře. Jedná se o nultý ročník festivalu pro všechny věkové kategorie z Olomouce a okolí,” sdělila vedoucí areálu Kateřina Kohoutová. Oslava konce školního roku nabídne pestrý program. Kromě koncertů zpestří den také tvořivé workshopy, půjčovna stánku Zaparkuj se zásobou dek pro pohodu v trávě a další venkovní zábavou. “Trochu adrenalinu pak vnese workshop vrhání sekyr a slackline,” popsala Kohoutová. Letní kino by z festivalu chtělo udělat tradici. “Každý rok budeme zvát nové zajímavé umělce z oblasti hudby, stand up a divadla,” slíbila Kohoutová.

Areálu žije po celý rok. “Přes léto máme pravidelné filmové projekce pod hvězdnou oblohou uprostřed města, koncerty pod korunami stromů, výstavy Letní galerie a tematické festivaly. Také workshopy, přednášky a setkání,” vyjmenovala vedoucí areálu. V letním kině můžete i jen tak posedět s kytarou u ohýnku a opéct si špekáčky.

roc jap

Reklama

Hospoda U Žida

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

RESTAURACE Velká nabídka alko i nealko nápojů - točíme: Polička Otakar 11° - tankové pivo Šerák 11° Plze...