Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 7.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Local Event #4: nenechte si ujít unikátní akci plnou módy, krásy a skvělé zábavy

Tipy a názory

16.5.2019

Autor: Zuzana Doleželová

Ve čtvrtek 23. května se Cafe New One opět promění v kouzelné místo plné módního designu, estetické dermatologie, jedinečných přehlídek, obchodu, služeb, ale především všech, kteří si chtějí užít fajn chvíle v dobré společnosti...

"Local Event se koná už počtvrté a návštěvníci se mají na co těšit. Věříme, že si večer užijí nejen dámy, ale že si na své přijdou i muži, kterým bude tento ročník také věnován," prozradily s úsměvem organizátorky akce Petra Neoralová (NEO BEAUTY CLINIC) a Zuzana Sedláčková (MILLY FASHION), jež Local Event pořádají ve spolupráci s Cafe New One. 

A co všechno se pro návštěvníky tentokrát chystá? Bude toho opravdu spousta. Velmi zajímavé budou módní přehlídky, během nichž se představí nejen lokální tvůrci, ale i špičkoví návrháři, nebude chybět pop-up zóna s atraktivními obchůdky, dobré jídlo, pití, zábava, o kterou se postará mimo jiné DJ Andrea Fiorino. "Celou akci bude moderovat Gabriela Partyšová a naši hosté se tu potkají i s dalšími VIP osobnostmi," prozradila Petra Neoralová. Již tradičně budou na návštěvníky čekat milé dárečky. A dobrou zprávu máme pro všechny, kteří zatouží v zábavě pokračovat - po akci se uskuteční afterparty v Latino Baru.

Local Event #4 se koná 23. května v 18:00. Vstupenky stojí 500 korun a jsou k dostání přímo v Cafe New One. Přijďte si užít fajn večer!