Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 8.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

LOCAL EVENT # 3 láká na módní show, báječné ceny i skvělou zábavu

Zprávy z regionu

11.10.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Unikátní projekt, který spojuje komunitu nadšených lidí z oblasti módního designu, estetické dermatologie, kosmetických a vlasových studií, obchodu a služeb - to je LOCAL EVENT, který se uskuteční už 18. října v 18:00 v Cafe New One.

JANČO ATELIER

"Přijďte se podívat, pobavit, navázat nové pracovní i soukromé kontakty a rozšířit si povědomí o lokálních značkách. Vstupenky jsou v prodeji přímo v Cafe New One, každá vstupenka je po zakoupení zařazena do slosování o atraktivní ceny," lákají na společenskou událost organizátorky  Zuzana Sedláčková z Milly Fashion, Renáta Jančo z Jančo Design a Petra Neoralová z Neo Beauty clinic.

Foto: JANČO ATELIER

Na co všechno se můžete těšit? Zakoupením vstupenky za cenu 500 Kč získáte designový náramek od Leony Korhoňové, uvítací drink Vinařství Pánů z Lipé, zážitkový raut, lahodnou kávu, bohatou tombolu a prezentační partnerskou tašku. O kvalitní vína a drinky jistě nebude nouze. :) A čeká vás módní kolekce SS19 Sandry Švédové, nebudou chybět kožené kabelky a doplňky, které nabízí designové studio SHE (Dita Horáková a Monika Žílová). Jaké trendy přinese letošní podzim a zima, prozradí ART HAIR DESIGN, představí se ARROWS advokátní kancelář, HELVETIA hodinky/šperky budou prezentovat svou novou značku Montblanc. Originálními modely nadchnou Renáta Jančo, Milly Fashion, MODÁH, šperky se blýskne Leona Korhoňová, inspiraci na společenskou sezonu vám dodá svatební centrum CAXA. Dámy ocení přítomnost nestátního zdravotního zařízení G-CENTRUM Olomouc s.r.o. a pochopitelně NEO BEAUTY CLINIC, designové kousky nabídne Oční optika Rozehnalová, těšit se můžete také na hair show v podání ESCANDELLE HAIR & BEAUTY a GOLDMAN BARBER a bude toho ještě víc. Novinky sledujte ZDE.

Foto: JANČO ATELIER

Filozofie LOCAL EVENT

Objevujeme a představujeme lokální značky. Na všech akcích Local Event vás osobně seznámíme s komunitou nadšených lidí zejména z módního designu, estetické dermatologie, kosmetických a vlasových studií, umělci, různými oblastmi obchodu a služeb. Společně s námi můžete navázat nové pracovní a soukromé kontakty, rozšířit si povědomí o lokálních značkách a využít pop-up storů s přímým prodejem.