Reklama

Úterý 19. března 2024, svátek má Josef, venku je 4.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kupte si "Cucky" domů. Olomoucká scéna reaguje na útlum v kultuře

Kultura

4.12.2021

Autor: red

"Naštěstí můžeme mít otevřeno, nadále nám však pandemie znemožňuje plnohodnotný provoz," uvedla ředitelka Divadla na cucky Alžběta Kvapilová. "Kromě aktuálních ztrát ještě ani nevíme, jak velké budou společenské újmy. Proto jsme se rozhodli vytvořit něco pro diváky, kteří k nám momentálně nemohou nebo pro ty, kteří nás chtějí podpořit v těžkých časech," vysvětlila Kvapilová. Společně s uměleckou šéfkou divadla Silvií Vollmann pak představila desítku produktů, z nichž mohou na webu divadla zájemci vybírat, a rovnou je pak online zakoupit.

Foto: Marie Zdráhalová

"Máme tu originální kousky z dílen olomouckých designerů," popsala nabídku Vollmann. "Dbali jsme na to, aby byl merch divadla etický a udržitelný. Snažili jsme se vyhrát si s detaily, a to nejen po stránce designu, ale i slovních hříček. Hesla na sešitech a tričkách přímo odkazují nejen na naše divadlo, ale i na osobu, která je zakoupí," doplnila Vollmann. Zákazníci si tak v eshopu mohou zakoupit třeba "STRHUJÍCÍ", ručně šitý sešit ve velikostech A5 nebo A6 v několika barevných provedeních. Nebo tričko, které šije z bambusového, na Moravě vyrobeného materiálu, designérka Martina Zedková v dílně nedaleko divadla. Tričko má na hrudi švy připomínající logo scény. Stejně tak se značkou souzní i potisk nákrčníků. Limitovaná edice ledvinek zase vznikla recyklací divadelních bannerů. V eshopu nakonec nesmí chybět ani dárkové poukazy.

Chcete-li být svými vánočními nákupy prospěšní i kulturní sféře a lokálním výrobcům, navštivte webové stránky www.divadlonacucky.cz a vyberte si dle vlastního vkusu. ;)

Reklama

KARATE Club MABU-DO Olomouc, z.s.

Katalog firem » Sport » Bojové sporty a umění

TRÉNINKOVÉ CENTRUM MLÁDEŽE Jsme aktivní a uznávaný karate klub v Olomouci, odborně zaměřený na přípravu a rozvoj talentované mládeže (chlapce i děvčata). Vybraný širší kolektiv pok...