Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 3.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Křižovatka třídy Svornosti a Kmochovy bude celý víkend neprůjezdná

Zprávy z regionu

13.8.2022

Autor: roc

Od začátku července probíhá na třídě Svornosti oprava vozovky. Stavební práce nyní pokročily a kvůli pokládce živičného povrchu musí o víkendu dojít k úplné uzavírce křižovatky tř. Svornosti s ulicí Kmochova, která byla až do nynějška průjezdná. Uzávěra potrvá od soboty 13. srpna od 6 hodin ranních do nedělních 17 hodin, poté se křižovatka opět otevře.

„V sobotu 13. srpna bude po předchozím vyfrézování vozovky v prostoru křižovatky aplikován spojovací postřik speciální asfaltovou emulzí a provedena pokládka asfaltových vrstev,“ vysvětluje vedoucí odboru dopravy a územního rozvoje Marek Černý a dodává, že vzhledem k zatížení křižovatky autobusy DPMO bude dopravní uzávěra probíhat až do neděle, aby bylo zajištěno dostatečné vyzrání nově položeného asfaltového povrchu. 

Nutným předpokladem pro provedení výše popsaných stavebních prací jsou příznivé klimatické podmínky. To znamená, že nesmí souvisle pršet.

“Pro zachování bezpečnosti a zdárný průběh výstavby žádáme občany o respektování osazeného přechodného dopravního značení, případných informačních tabulek a zábran pro usměrnění pěšího pohybu v prostoru stavby,” vyzval Černý a připojil omluvu za dočasné zhoršení podmínek způsobených stavební činnosti.

roc

Reklama

iKABEL - ELEKTRO OLOMOUC

Katalog firem » Řemeslníci » Elektroinstalace

STAVÍTE DŮM či plánujete REKONSTRUKCI? Jsme specialisté v oboru elektro s 25letými zkušenostmi a Certifikacemi známých výrobců. Nabízíme vám: ENERGETICKY ÚSPORNÉ TOPENÍ pod...