Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 15.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kouzelnice Kelly: Nechte se zavést do světa magie...

Zprávy z regionu

21.11.2018 aktualizováno 30.11.2018 09:35

Autor: red

Květoslava Juřík Kellnerová je úžasná mladá dáma, která potěší diváka nejen sympatickým vystupováním a přitažlivým zevnějškem, ale především vás vtáhne do světa magie a kouzel, aniž byste kdy kouzelníky milovali! Ne náhodou se této olomoucké rodačce daří také v soutěži ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT. Probojovala se až do finále!

Na jeviště se Kelly poprvé postavila v roce 1993 po boku svých rodičů, rovněž profesionálních kouzelníků. Kelly je totiž z kouzelnického rodu Kellner, který má tradici od roku 1623 a patří k nejstarším uměleckým rodům v Evropě vůbec. Zkrátka má kouzlení a magii v krvi! Jako členka divadla Illusion revue Kellner v Pardubicích procestovala takřka celou Evropu. Vystupuje jako sólista a podílí se na různých televizních pořadech. Za manžela si vzala kouzelníka Tomasiana a je jeho hlavním odborným poradcem. V současné době se věnuje jevištní magii společně s Tomasianem.

Do soutěže ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT se Kelly přihlásila mimo jiné kvůli dědečkovi, který by letos oslavil 100 let a ke kouzlení ji přivedl. V pátek 23. listopadu jste mohli sledovat Velký třesk, o den později se pak Kelly probojovala ze semifinále až do finále, kde ji můžete podpořit svými hlasy už tuto sobotu. Vyvrcholení soutěže sledujte 1. prosince ve 20:20 na Primě. :)