Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Korunní pevnůstka přivítá MINT Market už 7. prosince

Tipy a názory

15.11.2019

Autor: red

Již v sobotu 7. prosince 2019 se v Pevnosti poznání uskuteční MINT Market Olomouc no. 2. Zmíněné prostory jsou pro trh s módou a designem ideální, protože nejen ve vědě a technice je stále co objevovat a rozšiřovat si tak své obzory, totožné je to i ve sféře módy a designu. Spojení MINT Marketu Olomouc a Pevnosti poznání přináší výhodu i pro návštěvníky, jež díky tomu mají možnost v rámci jednoho dne vidět módu i interaktivní muzeum.

Foto: MINT Market

MINT Market je oblíbenou událostí také v dalších městech České Republiky, například v Praze, Brně, Ostravě, Pardubicích. Návštěvníci se mohou těšit na více než 50 prodejců oblečení, šperků, módních doplňků, kosmetiky, ale i delikates. MINT Market od začátku své existence klade důraz na podporu lokálních českých výrobců a originální design. Typická je pro každý MINT přátelská atmosféra a otevření lidé, což zaručuje příjemný zážitek. Samozřejmostí MINT Maketu Olomouc bude hudba od DJ´s. Chuťové pohárky návštěvníků jistě potěší pestrá nabídka slaných i sladkých dobrot k zakoupení.

"Pevnost poznání je fascinující prostor. Nejen vědeckým centrem, které v něm sídlí dnes, ale i zajímavou architekturou a historickou atmosférou. Market bude obývat velký a malý sál, kam bude vstup zdarma. Předpokládám, že většina návštěvníků neodolá a koupí si vstupenku i do interaktivního muzea," uvedl ředitel festivalu Zbyněk Hanko.

Foto: MINT Market

MINT Market Olomouc no. 2
7. 12. 2019
Pevnost poznání, 17. listopadu 939/7
Otevírací doba: 11:00 – 18:00
Vstup zdarma, bez bariér

Program, seznam prodejců i další informace najdete na webu či Facebooku.

Reklama

Hospoda U Kapličky

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Vesnická hospoda s podáváním a rozvozem poledního menu. Pořádáme veškeré rodinné a firemní akce. V létě předzahrádka s grilem a udírnou.