Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 10.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Konec volna, Sigma už je v přípravě

Sport

5.1.2022

Autor: Petr Pelíšek

Po podzimní části FORTUNA:LIGY jsou fotbalisté SK Sigma Olomouc na desátém místě tabulky. V jarní části soutěžního ročníku se chtějí zlepšit, k tomu je nutná kvalitní příprava. A tu na Andrově stadionu zahájili právě dnes.

Trenér Václav Jílek má v týmu pro zahájení přípravy pětatřicet hráčů, z nichž jsou tři brankáři. Dva členové scházeli, obránce Juraj Chvátal a záložník Pablo González se připojí později.

Jediným zcela novým hráčem je záložník Jan Navrátil, odchovanec SK Sigma se vrátil zpět na Andrův stadion po pěti a půl letech jako volný hráč poté, co mu v 1. FC Slovácko skončila smlouva. Z hostování se vrátili do Sigmy obránce Jiří Sláma, záložník Patrik Slaměna a útočník Mojmír Chytil. Z béčka byli do přípravy přeřazení obránci Filip Slavíček a Michal Galus, záložník Štěpán Langer a útočníci Filip Uriča a Matěj Hadaš. Již během podzimu se stal hráčem prvoligového kádru záložník Jiří Spáčil.

Po zraněních se do přípravy zapojili útočníci David Vaněček, Jakub Yunis, Pavel Zifčák a Jan Fiala. „Pokud budeme mít zdravé hráče, máme na to, abychom se ze středové skupiny posunuli do první šestky,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

Tým SK Sigma pro start přípravy
Brankáři:
Matúš Macík, Jan Stejskal, Tadeáš Stoppen.
Obránci:
Vít Beneš, Juraj Chvátal, Roman Hubník, Václav Jemelka, Radek Látal, Florent Poulolo, Michal Vepřek, Ondřej Zmrzlý, Jiří Sláma, Filip Slavíček, Michal Galus.
Záložníci:
Radim Breite, Kryštof Daněk, Pablo González, Lukáš Greššák, Martin Hála, .Jakub Matoušek, Jan Navrátil, Jan Sedlák, Patrik Slaměna, Jiří Spáčil, Jáchym Šíp, Tomáš Zahradníček, Filip Uriča, Štěpán Langer.
Útočníci:
Mojmír Chytil, Antonín Růsek, David Vaněček, Jakub Yunis, Pavel Zifčák, Matěj Hadaš, Jan Fiala
Příchody: Navrátil (Slovácko), Chytil, Sláma (oba konec hostování v Pardubicích), Slaměna (konec hostování ve Vyškově), Galus, Langer, Hadaš, Uriča, Slavíček, Spáčil (z béčka).

Plán přípravy SK Sigma
12. ledna: SK Sigma Olomouc – MFK Vyškov (15.00, Brno)
14. ledna: AS Trenčín – SK Sigma Olomouc (15.00)
18. ledna: SK Sigma Olomouc – AAB Aalborg
21. ledna: SK Sigma Olomouc – FC Spartak Trnava
24. ledna: SK Sigma Olomouc – WSG Tirol
29. ledna: SK Sigma Olomouc – FC Zbrojovka Brno

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip