Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 9.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Když si Rom dělá srandu z Romů. One Man Show Daniela Ference si nebere servítky a uvidíte ji už dnes večer

Kultura

8.7.2021

Autor: red

Divadlo na Šantovce dnes začne se svým letním programem na venkovní scéně ve FunParku Galerie Šantovka. V červenci se můžete těšit na tři skvělé stand up comedy, v srpnu pak nebudou chybět zajímavá divadelní představení. A začíná se už dnes večer unikátní One Man Show Daniela Ference. Daniel pochází z romsko-české rodiny a ve svých vystoupeních si dělá si legraci z Romů, z majority, z vlastní rodiny i identity...

Daniel Ferenc

"Když byl u nás Daniel Ferenc naposledy, vyprodal celý sál, který se od začátku do konce smál. I já si smíchy a šokem utírala slzy. Jak jsem se dozvěděla, že má připravenou novou show, tak jsem neváhala," říká dramaturgyně divadla Zuzana Česáková.

Svérázný a nekompromisní humor v podání Daniela Ference si nemůžete nechat ujít. Tento talentovaný komik je vycházející hvězdou stand up comedy žánru. Jeho jedinečná show se prezentuje jako "vyprávění ze života Romů pohledem jednoho cikána Daniela Ference". Toto celovečerní představení u nás zkrátka nemá obdoby ani konkurence.

"Dana můžete znát ze Streamu nebo je vystupující v právě vysílaném pořadu Comedy Club na televizním kanále Prima Comedy Central. Přijďte si užít zábavu, kam můžete vzít rodinu, přátele a společně se královsky pobavit," láká na dnešní večer Česáková.

Akce bude probíhat na letní scéně Divadla na Šantovce, a to ve FunParku Galerie Šantovka. "Začátek představení je v 19:30, doporučujeme však dojít s lehkým předstihem, abyste si našli své místo a mohli tak nasát tuto výjimečnou událost. Zároveň můžete také ochutnat výborné burgery v Jack Daniel´s baru, grilované dobroty od Maso v House či pivo od regionálního minipivovaru Sternbeer," dodává závěrem Česáková.

Vstupenky na dnešní představení ještě jsou a koupíte je tady →

Více informací o dalších stand upech a jiných divadelních představeních najdete na webových stránkách Divadla na Šantovce.