Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 6.5 °C

Přijďte si zaskákat jako nikdy předtím! V Olomouci otevře unikátní trampolínové centrum Jump Academy (dříve Jump Planet)

Tipy a názory

24.10.2019

Zuzana Doleželová

Pokud půjde vše podle plánu, letos nás čeká přímo ultimátní vánoční dárek! V olomoucké Olympii totiž otevře trampolínové centrum Jump Planet. Tahle unikátní arena nabídne spoustu zábavy pro malé i velké, a to na několika druzích trampolín na celkové ploše přes 1000 metrů čtverečních. A to rozhodně není vše! V jump parku překonáte gravitaci...

JUMP ACADEMY
(dříve JUMP PLANET OLOMOUC)

OC Olympia
Olomoucká 1715/90, Velký Týnec

web: jumpacademy.cz/olomouc/

fb: JumpAcademyOlomouc

ig: JumpAcademyOlomouc

Zábavní park pro všechny

"Jump Planet je moderní park trampolín, ve kterém najde každý atrakci právě pro sebe. Naši hosté budou moci využít více než 1000 metrů čtverečních plochy trampolín a vybavení, kterým se mohou pochlubit ty nejlepší parky v Evropě," říká úvodem český reprezentant v závodním parkouru a zakladatel projektu Jump Academy Olomouc Tomáš Taran a dodává: "V Praze je jump arena na 'každém rohu' a já si myslím, že lidé z Olomouckého kraje a okolí si také zaslouží vlastní jump park. Místo, kde se mohou bavit s celou rodinou a kamarády, porážet gravitaci a oddechnout si od práce a běžných povinností." 

Až dosud museli lidé za trampolínami dojíždět do jiných měst, nyní si tak budou moci vychutnat spoustu zábavy přímo v Olomouci. Podobný jump park tu chyběl, navíc poptávka po této atrakci byla velká, a tak si už brzy budeme moci zaskákat v Obchodním centru Olympia, kde unikátní arena vzniká. Slavnostní otevření by mělo proběhnout v polovině prosince, takže pro mnohé bude jump park Olomouc nejen splněným přáním, ale také předčasným vánočním dárkem. K tomu, aby zábavní park mohl začít fungovat ještě v letošním roce, budou však provozovatelé potřebovat i onu pověstnou kapku štěstí. "Vše záleží na počasí a na povětrnostních podmínkách. Do haly se totiž bude umisťovat vzduchotechnika pomocí vrtulníku, který musí mít pro vzlet ideální podmínky. A počasí zkrátka ovlivnit neumíme," vysvětluje Tomáš Taran s tím, že v jump aréně jsou optimisté a doufají, že se návštěvníci budou moci pobavit už před Vánocemi a koupit svým blízkým voucher pod stromeček.

Jump arena Olomouc hledá nové posily

A momentálně hledají provozovatelé Jump Planet posily do týmu, zejména manažera pobočky, jenž bude vytvářet firemní kulturu, vést svůj tým trenérů a recepčních a nést zodpovědnost za celý provoz. Případní zájemci mohou zaslat e-mail na adresu olomouc@jumpacademy.cz.

Trampolíny Olomouc

Skupinové cvičení

Zábavní park Olomouc

Foto: Jump Planet

Zábava v Olomouci

"Jump park nabídne hned několik druhů atrakcí. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a díky vysokým bezpečnostním standardům splňují ty nejvyšší požadavky na bezpečnost. Všechny překážky jsou samozřejmě certifikovány," vysvětluje Tomáš Taran.

Atrakce pro malé i velké

A na co se v Jump Planet můžeme těšit? Na několik desítek rekreačních a sportovních trampolín (tradičních i šikmých), díky kterým zapomenete, že existuje zemská přitažlivost, dále na gymnastickou stezku, basketbalovou zónu s dvěma koši, ohromný bazén s měkkými houbičkami, jenž si zamilují děti i dospělí, lezeckou stěnu, trampolínu QUAD, která umožňuje vysoký odraz a díky sérii doplňkových atrakcí na ní mohou milovníci freestylu cvičit akrobacii. Nebude chybět ani relaxační zóna, kde si návštěvníci mohou odpočinout, doplnit tekutiny, vychutnat si kávu, nebo jen sledovat, jak se jejich blízcí baví. Navíc zde bude 9D kino - atrakce využívající technologii virtuální reality. Trampolínové centrum Olomouc bude disponovat i rodinnou zónou, která nadchne především oslavence a jejich hosty. Narozeninová party tak dostane úplně jiný rozměr!

Oslavy, rozlučky i výuka akrobatických kousků

"Chceme organizovat nejen narozeniny, ale také nejrůznější akce pro skupiny, zábavné programy a animace pro školy a školky, zajišťovat originální způsoby, jak si užít dámskou či pánskou rozlučku se svobodou, nabízet fitness, organizované cvičení pro nejmladší, vedené lekce, cvičení pro ženy, výuku akrobatických kousků, vybíjenou nebo hodiny tělesné výchovy. A v neposlední řadě bude trampolínové centrum ideálním místem pro teambuildingové aktivity," vyjmenovává Tomáš Taran a vyzývá všechny, kteří by se chtěli podílet na provozu jump parku, aby se nebáli ozvat. "Bereme do týmu zapálené lektory, trenéry i animátory," potvrzuje. Že má Tomáš sport v krvi, jen dokládá fakt, že je podepsán pod jiným úspěšným projektem. Tím je parkour Olomouc, jenž se zrodil pod hlavičkou ZOHIR. Z lásky k parkouru se stalo poslání a posléze i práce. Tomáš Taran se rozhodl, že by chtěl nejen sdílet své zkušenosti s ostatními, ale také probudit v dětech a mladých lidech aktivní přístup ke sportu. Koncept ZOHIR Family v sobě zahrnuje exhibice a vystoupení, parkour kroužky, tábory a workshopy pro děti, zajištění programu na festivalech a veletrzích i trenérské licence a další. "Parkour je o svobodě a radosti z pohybu, proto i v naší komunitě vládnou pozitivní emoce. A zvládne jej opravdu každý," usmívá se Taran. Jump arena je pak logickým vyústěním jeho lásky ke sportovním aktivitám a touhy podporovat zdravý životní styl, zodpovědnost i seberealizaci.

Oslavy, atrakce pro nejmenší, basketbalovou zónu nebo skupinová cvičení. I tohle nabídne Jump Planet Olomouc!

Foto: Jump Planet

Jump park Olomouc je unikátní i tím, že na návštěvníky budou dohlížet animátoři a zkušení trenéři. "Náš personál bude k dispozici nejen u narozeninových oslav, teambuildingů a akcí, ale i při nácviku akrobatických prvků. Před každým vstupem do prostor jump areny navíc provedou trenéři naše návštěvníky společnou rozcvičkou. A pak už je to hlavně na vás, jak se rozhodnete čas v našem jump parku využít," usmívá se Tomáš Taran.

Trampolínové centrum Olomouc by mělo otevřít v polovině prosince. Rozhodně si to nenechte ujít, protože tahle zábava ve městě vážně chyběla...

Foto: Jump Planet

Kromě toho, že Jump Planet Olomouc nabídne nový ultimátní druh zábavy, kde si nejen dobře zaskáčete a vyřádíte se, tu také posílíte svaly. A to i ty, o nichž jste až dosud neměli ani tušení. Abyste se pak řádně zregenerovali, můžete využít služby recepce, kde na vás bude čekat občerstvení. "Můžete u nás zakoupit oblíbené zmrzlinové kuličky MiniMelts. K dispozici je i komfort zóna s připojením na wifi, kde si odpočinete před tréninkem nebo naopak po něm. Pro dobrodruhy, kteří milují virtuální realitu, jsme přichystali i 9D kino s řadou programů. Přijďte se přesvědčit sami a navštivte nás," zve Tomáš Taran na trampolíny Olomouc a na závěr s úsměvem dodává: "V každém případě se připravte na to, že u nás porazíte gravitaci!"