Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Jediný pravý tým pro Olomoucký kraj

PR ČLÁNEK

1.10.2020

Autor: Zpracovatel / Zadavel: ODS

Občanští demokraté jsou v letošních krajských volbách v Olomouckém kraji logickou možností pro všechny voliče, kteří se rozhodují vlastním rozumem. Nabízejí totiž silnou kandidátku plnou úspěšných a zkušených starostů a dalších představitelů měst a obcí, odborníků se zkušenostmi ve zdravotnictví a vzdělávání i reprezentantů spolkové činnosti v mnoha oblastech. Jako strana, která stála u vzniku krajů před dvaceti lety, má ODS reálný program, postavený na svobodě a odpovědnosti. Díky tomu je tou nejlepší volbou pro všechny, kteří upřednostňují osobnosti kandidátů a jejich nabídku před velkou pražskou politikou, která je často odtržená od běžných potřeb občanů.

Když doprava, tak s ODS
Volba občanských demokratů je zároveň jedinou možností, aby v krajských volbách nezapadl hlas pravicového voliče. Občanská demokracie je sebevědomým politickým subjektem s dostatkem vlastních kvalitních osobností, který je hrdý na svou značku. Proto se nemusí, na rozdíl od jiných politických stran a hnutí, pro jednotlivé volby spojovat do nesourodých uskupení a schovávat své jméno za vymyšlené názvy pro jedno použití, které jen klamou voliče. Občanská demokratická strana je proto jediným politickým subjektem, který při sestavování volebního programu nemusí dělat žádné kompromisy!

Vedle koalic více subjektů je na pravici řada dalších kandidátek, které nemají reálnou šanci překročit potřebných 5 %, jejich hlasy propadnou a pravicová politika v krajském zastupitelstvu bude oslabena. Kandidátka občanských demokratů je navíc jedinou zárukou, že zástupci krajní levice z řad KSČM nezasednou v nejužším vedení kraje.

Podobně platí, že ODS je racionální možností pro všechny, kterým vadí neřízený vývoj a špatná informovanost o epidemiologické situace v kraji a republice. Starostové měst a obcí nejlépe znají skutečnou situaci a potřeby obyvatel. Proto musí být jejich hlas brán vážně a občané musí být jejich prostřednictvím objektivně a v plném rozsahu informováni o všech skutečnostech.

Jsem přesvědčený, že jak naši kandidáti, tak náš volební program jsou pro vás zárukou, že občanští demokraté jsou v nejlepší kondici a povedou náš kraj i v dalším volebním období správným směrem. Přeji Vám, aby se splnila všechna přání a naděje, se kterými k volbám do Zastupitelstva Olomouckého kraje přistupujete. Děkuji také za vaší podporu a vaše hlasy pro ODS.

Dalibor Horák, náměstek hejtmana Olomouckého kraje, kandidát na hejtmana

Zpracovatel / Zadavel: ODS