Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 6.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Jarní prázdniny klepou na dveře. DDM Olomouc má pro děti několik tipů na trávení volného času

Zprávy z regionu

5.2.2021

Autor: red

Přestože jsou prostory Domu dětí a mládeže Olomouc v těchto dnech tiché a chybí zde obvyklý ruch dětí z kroužků a dalších akcí, které se zde obvykle konají, připravili jeho zaměstnanci pro zájemce z řad veřejnosti několik tipů na trávení volného času o jarních prázdninách.

Ilustrační foto

Foto: Depositphotos.com

Už v příštím týdnu čekají na děti v Olomouci jarní prázdniny. Letos se však vzhledem k aktuálním opatřením musíme obejít bez příměstských táborů a nejrůznějších kroužků pro děti, přesto však DDM Olomouc má alespoň několik tipů, jak se děti během jarních prázdnin mohou zabavit. "Můžete se zúčastnit Karnevalu na dálku nebo soutěže O krále osmisměrek," uvedl Radek Ježowicz z DDM Olomouc a ještě dodal: "Zajímavé odměny jsme připravili pro ty, kteří nám pošlou originální sportovní video nebo fotky."

Volně přístupná je i zahrada v Janského ulici. Je tam připravena Ptačí motanice – hra, která účastníky seznámí s našimi zimními ptáky. "Od Vánoc se tam pořád ještě schovávají i zahradní skřítci. Jejich úkryty mohou děti hledat a zakreslovat do mapky, která je u vchodu. V areálu na 17. listopadu zase můžete pomoci zatoulaným zvířátkům zpátky na jejich farmy," doplnil Ježowicz.

DDM Olomouc ale připravil i tipy pro pozorování v přírodě, on-line výstavu svých lektorů a další zajímavé aktivity. Komu by to ještě nestačilo, může si prohlédnout i další tipy pro volný čas, které pracovníci olomouckého Domu dětí a mládeže průběžně doplňují na svých webových stránkách.

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941