UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Jaké jídlo nachystat mezi svátky? Nemusí to být jen na vás!
Zprávy z regionu
27.12.2021
red
Taky se chystáte poslední dny roku do práce? Nebo se vám jen nechce stát v kuchyni po náročných vánočních svátcích. Přijďte na oběd do Bistra Paulus na Envelopě v Olomouci!
Stylová kantýna předního českého šéfa Romana Pauluse pro vás chystá od pondělí až do Silvestra jídla domácí české kuchyně i speciality z různých koutů světa. Těšit se můžete třeba na klasickou svíčkovou s karlovarským knedlíkem, grilované telecí kolínko nebo jehněčí kýtu, v nabídce je i mořský vlk, špenátové ravioli s houbovým ragú či dýňové kari s cizrnou. Každé ráno na vás čekají mimo jiné tři vejce do skla nebo omeleta s kozím sýrem. Jednoduše, ale dokonale. ;)
Denní nabídku najdete na bistro-paulus.cz.

DNES
Dnešek: Natěrač i přednáška o zmařeném archeologickém průzkumu na staveništi Prioru
Kultura
25.6.2025
V Olomouci právě vzniká batolárium - výjimečný divadelní projekt pro nejmenší diváky
DNEŠEK
25.6.2025
Dnešek: Splašené nůžky i kino naslepo
DOPRAVA
24.6.2025