Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 19.7 °C

JJ Racing Team úspěšně ukončil sezonu 2023 ve virtuálních závodech

Sport

25.2.2024

Autor: jur

JJ Racing Team úspěšně zakončil závodní sezonu 2023 s impozantním výkonem na celkových 21 šampionátech a pěti jednotlivých závodech.

Foto: Gran Turismo 7

Tým se mohl pyšnit celkovými sedmi prvními místy, šesti druhými místy a pěti třetími místy během sezóny, což znamená vynikající úroveň konkurence a připravenost týmu na výzvy všech závodů a šampionátů.

Tým nejenom dominoval v jednotlivých šampionátech, ale také se ukázal silným v celkovém hodnocení jednotlivých závodů. Díky skvělým výkonům jezdců, JJ Racing Team postupuje na přední místa ve světě virtuálního závodění. Soudě dle statistik, bylo to mimořádné období pro tým, který se dokázal vyrovnat s náročnými tratěmi, silnou konkurencí a různorodými podmínkami na různých okruzích. A především jezdci sehráli klíčovou roli v dosažení těchto úspěchů. "Jsem nesmírně hrdý na každého člena našeho týmu za jejich tvrdou práci, oddanost a vášeň pro virtuální závodění. Tyto výsledky jsou odměnou za každodenní úsilí, které do tohoto projektu vkládáme," uvedl majitel týmu Jan Juránek.

JJ Racing Team nyní hodlá využít tuto pozitivní dynamiku a připravit se na nadcházející sezónu s ještě větší odhodlaností a ambicemi. Tým si klade za cíl neustále zlepšovat své výkony a postupovat na vyšší pozice ve virtuálním světě závodů.

"Aktuálně máme velice silný a stabilní tým pro simulátor Gran Turismo 7 v podání jezdců Pavel Scheufler, Milan Adámek a Denis Šulc. V letošní sezóně je doplní slovenští jezdci Stanislav Valigura a Daniel Donth, kteří se po delší přestávce vrací do virtuálního závodění.
Posilujeme také tým pro simulátor Assetto Corsa Competizione, kde působí jezdci Ladislav Baborák, Anne Spaan a nově Victor F. Di Marco. Tento tým doplní také Tomáš Hulap, který v minulé sezóně působil v simulátoru iRacing. Letos se náš tým bude účastnit také největšího českého šampionátu Mercedes-Benz Virtual GP 2024, který pojede Lukáš Uhlík a František Kaštovský v simulátoru iRacing. Zde také působí další slovenský jezdec Ladislav Tóth, který jezdí s VR (virtuální realita) především oficiální iRacing závody a šampionáty," doplňuje informace o nové sezóně Jan Juránek.

Děkujeme všem partnerům a fanouškům za podporu v minulé závodní sezóně a těšíme se na další spolupráci v nové sezóně. Veškeré informace o simracingovém týmu JJ Racing Team můžete najít na www.jjracingteam.cz nebo na sociálních sítích.

jur

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské boty na výlety z pravé kůže.

Udělejte si radost a pořiďte si nové boty na vycházky do přírody.

Podívejte se na kvalitní pánské a dámské boty co jinde nekoupíte.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc

www.obuvhulman.cz