Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 5.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Malé kousky prádla pro velké chvíle. Vítejte v INTIMMU, ráji plavek i spodního prádla...

Tipy a názory

21.6.2018

Zuzana Doleželová

Sexy plavky, v nichž si budete připadat jako královna aquaparku? Romantické krajky, které vám dodají velkou dávku sex appealu? Praktické prádlo pro příjemné nošení? Košilka na horké letní noci? To a mnohem víc najdete v obchodě INTIMMO - spodní prádlo. A to i v případě, že o velikosti S se vám může jenom zdát... Navíc tu myslí i na naše partnery. Vítejte ve světě prádla a žhavých plavek!

INTIMMO - spodní prádlo

Galerie Šantovka, Polská 1

Olomouc CITY, Pražská 41

Otevřeno denně 09:00-21:00

e-mail: intimmo@intimmo.cz 

web: www.intimmo.cz

"Naší velkou devizou je, že v nabídce máme také plavky a prádlo na zákaznice, které neoblékají velikost S," usmívá se majitelka obchodu Jitka Šťotová a dodává: "Zkrátka u nás si vyberou všechny ženy." Zejména v letním období ocení širokou nabídku plavek, jež si navíc mohou libovolně zkombinovat podle svých představ. "Prodáváme zvlášť spodní i vrchní díl. Horní díl se nazkouší, naše asistentky pomohou vybrat správnou velikost, pomohou plavky nebo podprsenku zapnout, popíšou, jak má sedět, jakým způsobem například plavky pracují ve vodě... Pak se vybere spodní díl – zákaznice si mohou zvolit kalhotky do pasu, se šňůrkami, ohrnovací. Jednoduše typ dle svých nároků na výšku, střih a velikost," popisuje Jitka Šťotová.

V kolekci najdete vždy klasiku v podobě černé a bílé a nechybí ani mladistvější barvy a vzory, bez nichž by léto nebylo létem. A jaké značky tu pořídíte? "Z těch českých je to Triola a Fantasy. Jejich výhodou je, že jsou šité na české ženy, čemuž odpovídá široký výběr velikostí. Pak máme také plavky značky Follia, pro kterou vytvořila speciální kolekci herečka Veronika Arichteva. Velmi oblíbené jsou italské plavky Lormar a Sielei, pro které jsou zase typické menší velikosti," vyjmenovává majitelka a potvrzuje tak, že INTIMMO je skutečně obchod, který myslí na všechny ženy.


České značky jsou šité na české ženy. Přizpůsobují se tak trhu českých zákaznic a jejich potřebám. V tom je jejich nesporná výhoda.

Horké letní měsíce, kdy není nouze o pořádnou dávku slunečních paprsků, chlorovanou vodu z bazénů i mořskou sůl, často vykonají své. Jak pečovat o plavky, aby zůstaly pořád jako nové? "Po každém koupání se musí opláchnout ve vodě, aby se z vláken stáhla sůl nebo chlor. Pokud tak neučiníme, sůl či chlor na vlákně zaschne, vlákno ztvrdne, praskne, a je po plavkách. Proto vždy doporučujeme plavky vyprat. Vzhledem k tomu, že prodáváme zboží kvalitních značek, nemusíte se bát ani vyblednutí," říká Jitka Šťotová.

Pánské plavky zdaleka nepodléhají takovým trendům jako ty dámské. "Chlapi to mají zkrátka jednodušší," směje se sympatická majitelka. Nejvíce se prodávají boxerkové plavky, které jsou nejpohodlnější, rychle schnou a lichotí postavě. Pokud ovšem muži trvají na klasice v podobě slipových plavek, i ty v INTIMMU prodávají.

Kromě plavek na prodejně naleznete opravdu velký výběr kvalitního spodního prádla. "Velmi prodávaná je značka Calvin Klein. Jejich prádlo je komfortní a příjemné. Krásné prádlo nabízí také Triola, Triumph. Lemax je vyhledávanou značkou zákaznic, jež nemají rády prádlo se švy. Nápadité a mladistvé prádlo v italském duchu zase vyrábí Sassa Mode. Sortiment doplňuje značka Leilieve," vyjmenovává Jitka Šťotová. Z nočního programu v INTIMMU pořídíte krásné saténové košile například od českého výrobce Follia, košilky z bavlny i z moderního MicroModalu. "Jde o materiál, který vypadá hezky, dobře saje pot, je pohodlný, pružný a ani po mnoha letech neztrácí tvar a barvu," pochvaluje si majitelka obchodu. "Kdo ho jednou zkusí..." usmívá se.

Velký výběr kvalitního, přesto cenově dostupného zboží, vstřícnost a individuální přístup k zákazníkům. Přesně to je INTIMMO - spodní prádlo.

Noční program myslí i na muže. Pořídíte tu pánské spodní prádlo - boxerky, slipy a tanga - kvalitních českých i zahraničních značek, ale také pochopitelně pyžama. "Velmi oblíbená je francouzská značka DIM, zákazníci tu naleznou rovněž značku Calvin Klein, české značky Eva a Ruko a další," doplňuje majitel Stanislav Šťota.

Jestli si tu na něco opravdu potrpí, tak je to individuální přístup k zákazníkům a ochota pomoci s výběrem správných velikostí. Takže až budete přemýšlet, čím potěšit vaši drahou polovičku, nebo až zatoužíte udělat radost sami sobě, víte, kde se zastavit! :)

Modelka: Kateřina Kučerová

Plavky: INTIMMO - spodní prádlo (info o cenách na prodejně)

Foto: Jan Procházka & Klára Pomajbíková (Walkers on The Moon)