Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 16.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Hospodářská komora představuje úspěšné podnikatelky a manažerky novým video spotem

Zprávy z regionu

28.2.2022

Autor: roc

Okresní hospodářská komora Olomouc představuje další ze série svých video spotů. Tentokrát je video zaměřeno výlučně na inspirativní podnikatelky, manažerky, které řídí zajímavé olomoucké společnosti. Cílem je také představit firmy samotné a v neposlední řadě autenticky připomenout přínos aktivit Hospodářské komory, která se vyjma odborných a vzdělávacích aktivit zaměřuje zejména na networking a propojování kontaktů.

Ve videu vystupují zástupkyně pěti společností, které jsou spjaty s OHK Olomouc. Za komoru můžete zahlédnout předsedkyni Dozorčí rady Dagmar Ťulpovou, která se specializuje na účetní a daňovou agendu, dále vedoucí kanceláře a projektovou koordinátorku Martinu Opletalovou, a jako komparz ředitele Radima Kašpara. 

„Naše první video mělo pozitivní ohlasy, a tak v natáčení pokračujeme. Tentokrát jsme chtěli představit zajímavé podnikatelky a manažerky a jejich společnosti. A protože jde o ryze ženskou záležitost, tak jsem sebe situoval jen do role pozorovatele. Aktuálně finalizujeme i další video, jehož zaměření zatím nebudu prozrazovat,“ uvedl Radim Kašpar. 

OHK Olomouc se specializuje na networkingové akce a speciálně pro ženy realizuje ve spolupráci s Radiem Haná i Bistrem Helen například Ladies club, akci, která ženy propojuje a umožňuje vzájemnou inspiraci. Mezi hlavními hosty Ladies clubu se objevily například Simona Sokolová z Agrofertu, Petra Pohořská z Abo Valve nebo také Jarmila Podhorná, častá držitelka titulů živnostník roku Olomouckého kraje a vítězka dalších soutěží. 

„Hospodářská komora dělá fantastický networking, formálně i neformálně propojuje podnikatele. Díky komoře je hlas podnikatelů slyšet také u vedení města Olomouce a Olomouckého kraje,“ pochvaluje si přínos komory Petra Pohořská, jednatelka společnosti ABO Valve, s.r.o. a držitelka titulu EY Podnikatel roku Olomouckého kraje pro rok 2019. 

OHK Olomouc se prezentuje mimo jiné jako elitní klub firem, což je ale někdy mylně interpretováno. Nejedná se o elitářství, naopak hlavní myšlenkou je úzké propojování uvědomělých společností z regionu především tak, aby členské firmy a manažeři mezi sebou sdíleli příklady dobré praxe, podporovali se a ve výsledku také dělali byznys mezi sebou. To ostatně potvrzuje také jedna z aktérek videa, Eva Heinzová ze společnosti PEARL-DESIGN: „Jsem moc ráda, že konečně jsme si i my firmy v regionu našly k sobě cestu a dáváme si zakázky vzájemně a podporujeme jeden druhého.“ 

Ve videu naleznete představitelky následujících společností:

ABO valve, s.r.o. Společnost byla založena v roce 1993 jako dceřiná firma české společnosti Siwatec, a.s. Během bezmála třiceti let se stala největším výrobcem uzavíracích a zpětných klapek pro průmyslové použití v České republice a jedním z největších v Evropě. (Petra PohořskáBistro HELEN. Helen je moderní a zdravé bistro, které vás překvapí svou pestrou nabídkou, ve které si každý najde to své, včetně zákazníků, kteří mají i nějaká výživová omezení. V nabídce jsou také produkty bez laktózy, bez lepku, nízkosacharidové, vegetariánské, veganské. Pochutnají si však i návštěvníci bez omezení. (Helena MorávkováEGT Express CZ, s.r.o. EGT Express je mezinárodní logistická společnost s dlouholetými zkušenostmi, která působí ve všech zemích EU, v Rusku, na Středním východě a v Asii. (Marie Langová a Jana GasidlováPEARL-DESIGN s.r.o. Firma nabízí komplexní služby procesu tvorby interiéru a exteriéru. Prostřednictvím renomovaných značek světových výrobců, luxusních materiálů, individuálního přístupu a inovativního řešení se řadí mezi přední interiérová studia. (Eva HeinzováVýstaviště Flora Olomouc, a.s. Známý pořadatel vlastních výstavnických a veletržních akcí, spolehlivý partner pro externí pořadatele a nájemce a správce olomouckých historických parků. (Eva Fuglíčková)Autorem videa je Jančo Ateliér. Jedná se o rodinný atelier s fotografickou, video a autorskou módní tvorbou.