Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 6.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Hokejisté HC Olomouc prohráli, stav série je vyrovnaný

Sport

10.3.2020

Autor: Petr Pelíšek

Druhé utkání série předkola play-off se hokejistům HC Olomouc nepovedlo. Doma před prázdným zimním stadionem, to vzhledem k nařízení hrát bez diváků, prohráli se Zlínem. Stav série je vyrovnaný jedna jedné, pokračovat se bude ve čtvrtek ve Zlíně.

Na první branku duelu se na rozdíl od toho prvního čekalo poměrně dlouho. Tentokrát se povedlo do utkání vstoupit lépe hostům ze Zlína a po první třetině vedli. To jim vydrželo až do půlky řádné hrací doby, kdy srovnal Dujsík. Pak mohla jít Mora do vedení, ale Nahodil v dobré palebné pozici minul a potom se domácím nepovedlo využít ani přesilovku.

V poslední dvacetiminutovce měli první tutovku Kohouti. Ale Nahodila vychytal brankář Kašík. Pak hrál v oslabení Zlín, přečkal nepříjemnou dvou minutovku bez následků. A ve 47.minutě šel podruhé v zápase do vedení. To Berani ještě navýšili. Při vyloučení Ondrůška dal třetí branku hostů Okál, který se trefil podruhé v utkání. Což už pro hosty znamenalo nadějný náskok. Ten už dokázali uhájit.

„My máme pouze jeden vstřelený gól, to je strašně málo. Na první dvě branky jsme Zlínu nahráli, byly to obrovské chyby. Nedokázali jsme dát vyrovnávací, navíc jsme dostali další gól. V šatně jsme i řekli, že jsme hráli špatně. Nevím, čím to bylo. Možná neúčastí diváků, ale spí si myslím, že Zlín do toho šel více. Jeho výkon byl bojovnější a s větším nasazením. Nedovolili nám vstřelit gól, zaslouženě vyhráli. Co říct k prázdným tribunám? Je to smutný příběh. Patří k tomu emoce, i ty negativní. Ať na nás řvou, že jsme cokoliv na světě, ale ať tady jsou. V pondělí jsme se bavili o tom, že přišlo jen 4300 diváků, a jak bychom za to dneska byli rádi. I za tři tisíce třeba," řekl trenér HC Olomouc Zdeněk Moták.

HC Olomouc1:3PSG Zlín
(0:1, 1:0, 0:2)
Branky:30. Dujsík (Švrček, J. Knotek) – 17. Okál (Honejsek), 47. Honejsek (Šlahař, Ferenc), 50. Okál (Honejsek, Ferenc)
Rozhodčí:Jeřábek, Kubičík – Hlavatý, Tošenovjan
Vyloučení:6:5
Využití:0:1
Diváků:0
Sestava HC Olomouc:Konrád – Škůrek, Ondrušek, Dujsík, Švrček, Vyrůbalík, Jaroměřský, Valenta – Klimek, Nahodil, Musil – Burian, Káňa, Irgl – Ostřížek, Knotek, Olesz – Tomeček, Kolouch, Skladaný. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.
Sestava PSG Zlín:Nosek, Žižka, Řezníček, Buchta, Freibergs, Gazda, Ferenc – Köhler, Fořt, Ondráček – Popelka, Kubiš, Honejsek – Claireaux, Dufek, Šlahař – Sedláček, Herman, Okál.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Oční optika - FN Olomouc

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Naše optika nabízí měření zraku, aplikaci kontaktních čoček, poradenství ve výběru dioptrických brýlí, slunečních brýlí a brýlových čočkách. Značek Adidas, Polaroid, red Bull, M...