Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 11.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Hokejisté HC Olomouc podlehli v Hradci o gól

Sport

1.12.2019

Autor: Petr Pelíšek

Pořad 24. kola hokejové extraligy poslal tým HC Olomouc do Hradce Králové. Duel Kohoutů proti Mountfieldu byl vyrovnaný, nakonec skončil těsnou prohrou Kohoutů.

V první třetině se diváci žádné branky nedočkali, takže do šaten se šlo za bezbrankového stavu. Po polovině základní hrací doby začaly branky padat. Do vedení šla ve 32. minutě Mora, když se z přihrávky Vyrůbalíka prosadil Kolouch. Ale náskok hosté dlouho neudrželi. Čtyři minuty poté Hradečtí využili přesilovku a bylo srovnáno. Remízový stav byl po druhé třetině pro Hanáky dobrý. Ale krátce po startu poslední periody se to změnilo, Hradec se dostal poprvé v utkání do vedení. A to už se domácím podařilo udržet.

Mountfield HK2:1HC Olomouc
(0:0, 1:1, 1:0)
Branky:36. Červený (F. Pavlík, R. Pavlík), 44. M. Chalupa – 32. Kolouch (Vyrůbalík)
Rozhodčí:Hejduk, Veselý – Ganger, Klouček
Vyloučení:1:5
Využití:1:0
Diváků:4007
Sestava Mountfield HK:Mazanec – Linhart, Zámorský, Šalda, Pavlík, Rosandić, Nedomlel, Pilař – Červený, Rákos, Vincour – Chalupa, Cingel, Smoleňák – Perret, Koukal, Jergl – Pavlík, Dragoun, Klíma.
Sestava HC Olomouc:Lukáš – Ondrušek, Jaroměřský, Švrček, Škůrek, Vyrůbalík, Dujsík, Valenta – Olesz, Kolouch, Irgl – Klimek, Nahodil, Musil – Burian, Knotek, Tomeček – Káňa, Strapáč, Skladaný. Trenéři Jan Tomajko a Zdeněk Moták.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip