Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 6.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Hokejisté HC Olomouc nestačili na Škodu v Plzni

Sport

16.2.2020

Autor: Petr Pelíšek

K zápasu 46. kola extraligy cestovali hokejisté HC Olomouc do Plzně. Utkání na ledě druhého týmu tabulky se Moře moc nepovedlo, prohrála, když se jí nepodařilo vstřelit branku.

Mora byla před utkáním dobře naladěná domácí výhrou nad Kladnem. A pohoda ji držela ještě v prvním plzeňské dvacetiminutovce. Ta skončila bez branek. Brankář Jan Lukáš, který zastoupil Branislava Konráda – naposledy proti Kladnu doma nedochytal pro nějaký zdravotní problém – držel olomoucký tým ve hře skoro do poloviny zápasu. Pak dvakrát v rychlém sledu inkasoval, první a druhý plzeňský gól dělilo 43 sekund. To byl moment, který v podstatě o osudu zápasu rozhodl. Tři minuty před druhou sirénou Plzeň přidala třetí branku. Sice ještě zbývalo do konce utkání dost času, ale domácí už Kohouty k ničemu nepustili a nenechali si výhru vzít.

„Nemůžeme hrát na osmdesát procent. Musíme podat sto procent, abychom vyhráli. Vždy byl v zápase nějaký problém, který jsme si vytvořili sami. Před první brankou jsme nedali vyloženou šanci a hned se to otočilo proti nám. Chtěli jsme si ještě pomoci alespoň jedním gólem v poslední části a duel zdramatizovat, ale bohužel se to nepovedlo. Pro mě je to dnes zklamání, utkání bylo celkem vyrovnané," řekl trenér HC Olomouc Zdeněk Moták.

HC Škoda Plzeň3:0HC Olomouc
(0:0, 3:0, 0:0)
Branky:26. Vráblík (Rob, Gulaš), 27. Rob (Jánošík, Mertl), 37. Kantner (Přikryl, Pour).
Rozhodčí:Bejček, Svoboda – Malý, Pešek.
Vyloučení:2:2
Diváků:5744
Sestava HC Škoda Plzeň:Frodl – Pulpán, Čerešňák, Jank, Jánošík, Vráblík, L. Kaňák – Rob, Mertl, Gulaš – Straka, Kodýtek, P. Zdráhal – Kantner, Přikryl, Pour – Vracovský, Kolda, Heřman. Trenéři Čihák, Špaček a Hanzlík.
Sestava HC Olomouc:Lukáš – Valenta, Dujsík, Ondrušek, Škůrek, Vyrůbalík, Jaroměřský, A. Rutar – Klimek, Nahodil, P. Musil – Burian, J. Káňa, Irgl – Ostřížek, J. Knotek, Olesz – Kořenek, Kolouch, Skladaný. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip