Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 6.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Hned tři velké akce plánuje Divadlo na Šantovce v následujících týdnech

Kultura

21.2.2020

Autor: peh

Už brzy se můžete těšit na zajímavé akce, které se uskuteční v Divadle na Šantovce. Čeká nás mexický večer, výstava působivých fotografií a zážitek se Sigmou.

V úterý 25. února zahajuje Divadlo na Šantovce start jarního předplatného legendárním představením Pánská šatna aneb Mušketýři v Mexiku s Martinem Dejdarem, Jiřím Lábusem a dalšími skvělými herci. A k tomu bude jako doprovodný program mexický večer - ochutnávka pravého mexického vína a jedinečných pokrmů od Lobster Family Restaurant.

Začátkem března se můžete těšit na představení Prolomit vlny. Roman Zach jako těžař přibližuje obtížný život a neuvěřitelně náročnou práci z těžařského prostředí. Proto se tým divadla rozhodl uspořádat výstavu působivých fotografií z Dolních Vítkovic a Landek Parku, kterou slavnostně zahájí 4. 3. v 18:30, takže diváky čeká zase trochu jinak zážitkové divadlo...

A konečně 10. března se můžete těšit na sportovní tematiku. Spolu s klubem Sigma Olomouc chystá divadlo pro všechny fanoušky zcela unikátní příležitost - a to možnost setkat se se svými oblíbenými hráči a zároveň společně navštívit one man show herce Davida Prachaře. Neváhejte a pojďte se Sigmou do divadla!