Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.6 °C

Hledáte vlastní bydlení? Vybírejte u těch nejlepších v oboru

Zprávy z regionu

29.6.2020

PR článek

Projíždíte beznadějně nabídky realitních kanceláří a stále nemůžete narazit na ten váš vysněný byt nebo dům? Nic si z toho nedělejte. Právě výběr nemovitosti by se rozhodně neměl podcenit. V ideálním případě si najděte spolehlivého realitního makléře, který vám poradí a udělá selekci za vás. Vy už se můžete jenom těšit a plánovat, kam pověsíte rodinné fotky.

Partner pro vaše nové bydlení

Dobré nové byty a domy nerostou jako houby po dešti, proto je důležité vědět, kam se obrátit a kde je hledat. Společnost Metr2 reality je prodejce novostaveb rodinných domů v Olomouckém regionu. Mnoho jich vzniklo, nebo právě vzniká, v Olomouci v ulicích Františka Řeháka, Rybářské, Durychově, ve čtvrtích Chomoutov, Nemilany, Svatý Kopeček. Rovněž v blízkém okolí v Uničově, Novém Lipníku, v Hnojicích i blízko Šternberka. A to je jen stručný výčet. Pro vaši představu se podívejte na jejich nabídku. Nebudete vědět, kam dřív s očima. Jedná se opravdu o krásné projekty, na kterých je vidět píle a usilovná práce všech, kteří se na nich podílí. Nejsou to jenom realiťáci, ale i architekti a projektanti, tvůrci projektů a hlavně zde najdete odborníky na právo, úvěry, správu nemovitostí, pozemky, stanovení tržní ceny a mnoho dalšího. Jsou schopni vám poskytnout komplexní servis, který vám jinde nezajistí. Zakládají si na stabilitě, spolehlivosti a loajálnosti. Je to rozhodně tým, kterému můžete věřit.

Foto: Metr2 reality

Spokojený klient je cílem každého makléře

Nechcete rekonstruovat starší dům, ale chcete jít rovnou do nového? Tak právě v Metr2 reality jsou přesně na tohle připravení. Neustále chystají a plánují nové projekty. Snaží se o to, aby Olomouc i její přilehlé okolí bylo moderním, a přitom praktickým místem k žití přesně podle vašich potřeb. Kladou důraz také na design a architekturu jako takovou. Takže pokud budete váhat, jestli udělat první patro v hygge stylu, nebo jít do klasiky, tady vám rozhodně poradí. "Jsem na náš pracovní tým opravdu hrdý, protože odvádí stoprocentní práci. Sám se považuji za kreativního člověka. Když se na mě obrátíte s myšlenkou něco postavit, rozparcelovat, opravit, do něčeho investovat, jsem ten pravý pro konzultaci, diskuzi a radu. Těším se z nových nápadů a možností," zhodnotil působení Martin Minář, jednatel společnosti Metr2 reality a zároveň člen dozorčí rady Asociace realitních kanceláří ČR.

Metr čtvereční reality

S vaším projektem vám pomůžou od zasíťování až po poslední zásuvku. V Metr2 reality moc dobře ví, jak náročný je proces shánění nebo vytváření nového bydlení. Budou vám ve všem při ruce, poradí, vysvětlí, zařídí. Vaši cestu k novým dveřím vám zpříjemní a zajistí, aby byla bez překážek, a z koupě nemovitosti už nebude labyrint. Navštivte jejich web, kde naleznete aktuální nabídku této společnosti.