Reklama

Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej, venku je 21.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Hledá se Miss Šantovka! Staň se královnou krásy a začni kariéru ve světě modelingu

Zprávy z regionu

26.3.2021

Autor: red

Galerie Šantovka hledá svou historicky první Miss. Vítězka získá kromě korunky a šerpy pro královnu krásy také mnoho hodnotných cen. Samotná soutěž bude probíhat v polovině května, přihlášky lze posílat už nyní. A na svou soutěž se mohou těšit také menší zájemkyně, pro které bude připravena Miss Šantovka Junior.

Ilustrační foto

Foto: Depositphotos.com

Galerie Šantovka ve spolupráci s PFB Concept Store nabízí zájemkyním z Olomouce a okolí jedinečnou možnost stát se historicky první Miss Šantovka. Vítězka získá kromě korunky a šerpy pro královnu krásy také mnoho hodnotných cen (zapůjčení auta, wellness pobyty a jiné zajímavé balíčky). Spolu s vítězkou budou oceněny také další dvě finalistky. Vítězkám se hlavně otevřou možnosti začít kariéru ve světě krásy. Akce se zúčastní známé a úspěšné modelky Miss Earth Karolína Mališová a Gabriela Gašparová, a to v roli porotkyň a vážených hostů. "Jsme velmi rádi, že se nám podařilo připravit takto prestižní akci, která nemá v Olomouci obdoby. Vítězkám se otevřou zcela nové kariérní příležitosti, což vidíme jako náš hlavní cíl – pomoci talentovaným modelkám k úspěšné profesní dráze," říká mluvčí Galerie Šantovka Petr Hlávka.

Miss Šantovka bude probíhat 14. - 16. 5. 2021 v rámci eventu Fashion Days, který se bude odehrávat v přízemí Galerie Šantovka. Do soutěže se mohou přihlásit dívky ve věku od 13 do 25 let. V sobotu proběhnou castingová kola, v neděli pak proběhne semifinále a finále Miss Šantovka. Do finále postoupí 10 dívek, z nichž následně porota vybere 3 vítězky, které získají spolupráci s agenturou PFB Promo a s Galerií Šantovka. Radost uděláme i menším zájemkyním, pro které máme také připravenou soutěž Miss Šantovka Junior (od 6 do 12 let). 

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost a pošlete nám vaši přihlášku. Stačí pouze vyplnit přihlašovací formulář. Podmínky účasti a soutěžní disciplíny najdete tady.
V případě, že nebude možné uspořádat tuto akci v uvedeném termínu kvůli pandemické situaci, budeme hledat náhradní termín.

Ambasadorky zvou na Miss Šantovka