Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 4.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Herec Ťoupalík napsal sérii pohádek. Teď si je můžete zdarma poslechnout

Kultura

3.5.2021

Autor: jap

Člen činohry Moravského divadla Jan Ťoupalík, kterého můžete znát i z celovečerních filmů nebo z několika televizních seriálů není jen hercem, ale také trochu spisovatelem. Během pandemie totiž napsal sérii pohádek pro své děti. A nejen pro ně. Nyní si je budou moci poslechnout i ty vaše. Ve spolupráci s novým nahrávacím Studiem v Olomouci jim totiž vdechl život.

Pohádky si můžete zdarma pustit nebo stáhnout na webu Studia v Olomouci

“S klukama z George Vision, pod které Studio v Olomouci spadá, jsem už pracoval na několika projektech. Jakmile jsem se jim zmínil, že píšu pohádky pro mé dvě malé děti, ihned od nich přišla nabídka, že je nahrajeme v jejich novém nahrávacím studiu,” popisuje Jan Ťoupalík.

Studio v Olomouci je nové nahrávací studio v centru Olomouce určené k nahrávání zpěvu, mluveného slova a některých nástrojů. “Zaměřujeme se na nahrávání reklamních spotů do rádií a obchodních center. Studio je však otevřeno i interpretům, kteří by si rádi nahráli vlastní hudební projekty a hledají místo, kde to uskutečnit,” říká jednatel Jiří Slečka.

Díky spolupráci herce s nahrávacím studiem vznikla série audio nahrávek, které si může kdokoliv bezplatně stáhnout a pustit svým ratolestem před spaním. “Děti si tak mohou poslechnout celkem hodinu naučných a hravých pohádek, které je budou zaručeně bavit,” dodává Jiří Slečka.