Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 4.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Házenkářky Zory si pořádně zastřílely

Sport

17.2.2019

Autor: Petr Pelíšek

Házenkářky DHK Zora Olomouc nastoupily v 16. kole interligy doma proti Bánovcům nad Bebravou. Dámy neměly s posledním celkem tabulky žádný problém a připsaly si vysokou výhru.

Zápas byl vyrovnaný jen v úvodu. S přibývajícím časem se začala jasně prosazovat Zora a po první půlce měla náskok devíti branek. Tím bylo prakticky rozhodnuto a duel se proměnil v nácvik olomoucké střelby. Hanačky nakonec soupeři nasázely třiačtyřicet branek.

Foto: Petr Pelíšek

„Bylo nám jasné, že soupeř se určitě nenachází v lehké pozici, že jeho kádr je jednak úzký a navíc se vyrovnává s odchodem Klaudie Michnové. My jsme se snažili na utkání připravit poctivě, protože na podzim jsme tam padesát minut v podstatě hráli velmi vyrovnanou partii a rozhodli až v závěru. S výkonem našich děvčat spokojený. A jsem rád, že jsme splnili to, co jsme měly,“ řekl pro klubový web trenér DHK Zora Jan Hegar.

DHK Zora Olomouc – HK Sokol Bánovce n. B..  43:19 (18: 9)

Rozhodčí: Brzósková, Pavelová. 7m hody: 4/4 – 3/3. Vyloučení: 4:3. Diváků: 190.

DHK Zora Olomouc: Rašková, Polášková – Hurychová 3, Závišková 3, Trumpešová 1, Kapsová 4, Jansová 2, Sovová 3/1, Kašpárková 1, Salčáková 7/2, Krajčovičová 3, Severová, Salašová 1, Gajdošíková 6, Řezníčková 1, Patrnčiaková 8/1. Trenér Jan Hegar.

HK Sokol Bánovce n. B.: Sakalošová, Bežová, Pokorná – Bridová 2, Žáčiková, Galková, Ráciková 4, Hollá 3, Matušincová 5/3, K Obstová 4, Králová 1, Minárechová. Trenérka Nataša Paulovičová.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip