Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 7.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Házenkářky DHK Zora zvítězily v Prešově

Sport

7.9.2019

Autor: Petr Pelíšek

Házenkářky DHK Zora Olomouc slaví první výhru v sezoně. Jely si pro ni až do Prešova, kde bez větších potíží domácí tým přehrály a pohodlně dokráčely za ziskem dvou bodů.

Olomoučanky berou první body, zato slovenský vicemistr často pasovaný do role černého koně soutěže stále nebodoval. Navrch měly Prešovanky jen v prvních třech minutách (3:1), potom už vedení překlopily na svou stranu Olomoučanky a po zbytek utkání diktovaly tempo zápasu. V první půli si vypracovaly pětibrankové vedení a ani po přestávce nechaly domácí vývoj zápasu zdramatizovat. Ve 43. minutě to bylo 15:21, nejblíž se soupeři Prešov přiblížil devět minut před koncem, kdy na ukazateli svítilo skóre 20:23. Závěr ovládly Hanačky, znovu se urvaly dokonce na rozdíl osmi branek (21:29) a v poklidu si poslední minuty pohlídaly.

ŠŠK Prešov – DHK Zora Olomouc 23:30 (11:16)

Nejvíce branek: Popovcová 5/3, Klučková 4, Ratvajská 4 – Jansová 6, Gajdošíková 5/1, Kašpárková 4, Patrnčiaková 4, Fryčáková 4. Rozhodčí: Cibere, Richvalský. Sedmimetrové hody: 6/6 – 4/3. Vyloučení: 5:6.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Daja patchwork

Katalog firem » Obchod » Metrový textil, látky, patchwork

Bavlněné látky a pomůcky pro patchwork. Největší výběr látek v Olomouci a okolí. E-shop i prodejna. Určitě stojí za to nás navštívit. Prodejna je v centru Olomouce.