Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 4.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Greššák, Vaněček a Poulolo končí v Sigmě

Sport

30.5.2023

Autor: Petr Pelíšek

Po přestupu útočníka Mojmíra Chytila do Slavie Praha oznámil SK Sigma Olomouc další tři odchody z kádru. Na Andrově stadionu už nebudou dál pokračovat stoper Florent Poulolo, záložník Lukáš Greššák a útočník David Vaněček. Všem třem hráčů skončila smlouva.

Sigma podle vyjádření na klubovém webu se všemi třemi jednala o možnostech dalšího pokračování na Hané. „Všem třem byly nabídnuty nové smlouvy, ovšem s přihlédnutím k jejich dlouhodobému zdravotnímu stavu, případně hernímu využití. Nakonec jsme se po korektních jednáních dohodli, že se rozejdeme,“ řekl Ladislav Minář, sportovní manažer SK Sigma.

Čtyřiatřicetiletý slovenský záložník Lukáš Greššák přišel do Olomouce jako volný hráč v létě 2019 z polského Zaglebie Sosnowiec. Za áčko Sigmy odehrál 77 utkání, vstřelil 2 branky. Dvaatřicetiletý útočník David Vaněček na Hané působil dva roky po příchodu z maďarského Diósgyőru. Prakticky většinu pobytu v Olomouci laboroval se zraněním, stačil tak odehrát 20 zápasů a dát 2 branky. Šestadvacetiletý obránce Florent Poulolo oblékal dres Sigmy od září 2020, kdy přišel ze španělského Getafe. V první lize za Sigmu odehrál 62 střetnutí, dal 3 góly.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip