Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Galerie Šantovka o víkendu pořádá Star(t)s Market. Zástupy kreativců zde představí inovativní projekty

Zprávy z regionu

18.11.2022

Autor: red

Projekt Šantovka star(t)s, který nabízí začínajícím firmám zdarma prostory pro prezentaci v největším obchodním centru v kraji, brzy oslaví první rok svého fungování. Při této příležitosti se proto v pasážích Galerie Šantovka představí první Star(t)s Market, který dá prostor letošním účastníkům originálního start-upového projektu.

Ilustrační foto

Foto: Jan Procházka

"Projekt Šantovka star(t)s letos představil tolik kreativních a inspirativních projektů zejména z našeho regionu, že jsme je chtěli přivítat na jednom místě a v rámci speciálního veletrhu je představit široké veřejnosti společně," říká koordinátorka Eva Sovová.

Těšit se můžete třeba na cestovatelskou platformu Worldee, inovativní hudební nástroj MyCello, dekorativní výrobky ze dřeva od Holka se dřevem, ekologicky šetrnou módu Triangel, speciální jazykový workshop Anglicky za 3 měsíce, ručně malovanou modu z hedvábí Hanaj Design, dřevěné dekorace ZUTA, šperky a dekorace Ateliér Blue Jane, designové sportovní tašky Bag.Zuz, ručně zpracované dřevěné produkty Tible, originální kosmetiku Schminka, balónky a aerodesign Mrs. Didecor, přírodní kosmetiku Laskala, originální zámky Pealock, prémiové balanční desky Woodboards a mnoho dalších.

"Pestrá nabídka produktů také nabízí ideální příležitost nakoupit originální dárek pod stromeček pro své blízké," říká dále Sovová.

Více informací najdete zde: www.santovkastarts.cz/starts-market

Reklama

Restaurace LEGUÁN

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Příjemné posezení v atraktivním prostředí s ŽIVÝM LEGUÁNEM. Široký výběr alko i nealko nápojů, hotových jídel, minutek a TVARŮŽKOVÝCH SPECIALIT. MOžnost konání svatebních hostin, p...