Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 14.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Fotbalisté SK Sigma prohráli doma s Dynamem

Sport

19.10.2019

Autor: Petr Pelíšek

Na špatný výkon doplatili ve 13. kole FORTUNA:LIGY fotbalisté SK Sigma Olomouc. Na Andrově stadionu překvapivě o dvě branky prohráli s nováčkem soutěže z Českých Budějovic.

Jako první zahrozili domácí, ale Jemelkovu střelu zblokovala obrana. Chvíli na to na druhé straně střílel Ledecký, ale vedoucí branky se České Budějovice dočkaly až v 19. minutě. Po rychlém brejku si míč do vápna navedl Schranz a střelou k tyči nedal brankáři Reichlovi šanci.

Do druhé půle vstoupili Olomoučtí aktivně a po několika závarech se jim podařilo vyrovnat. Exreprezentačního brankáře Drobného, který nastoupil poprvé po nedávném návratu do mateřského celku, překonal stoper Sivok, jenž v 50. minutě tečoval pokus Yunise.

Hosté si vzali vedení zpět v 62. minutě, kdy si Brandner všiml, že Reichl je příliš daleko z branky a povedenou střelou poslal míč do šibenice. Třetí gól přidali hosté v 75. minutě a Schranz si hlavou připsal druhý zásah v utkání. Budějovice neměly daleko ke čtvrté trefě, ale Táborského pokus jen proskákal po brankové čáře.

„Výsledek nás mrzí. Chtěli jsme to zvládnout a dotáhnout se blíže ke špici na dvacet bodů. První poločas jsme úplně prospali. Hráče jsem upozorňoval na brejky soupeře. A hned z jejich první nebezpečné situace jsme dostali branku. Sami jsme měli jen dvě takové pološance, ale k ničemu dalšímu jsme se nedostali. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře, podařilo se nám srovnat. Věřil jsem, že zápas ještě otočíme. Ale pak jsme inkasovali po chybě brankáře. Další gól jsme dostali ze standardní situace. A konec jsme už nezvládli," řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal.

SK Sigma Olomouc1:3SK Dynamo České Budějovice
(0:1)
Branky:51. vlastní Sivok – 19. a 75. Schranz, 62. Brandner
Rozhodčí:Houdek – Hrabovský, Hock
ŽK:Schranz, Novák, Ledecký
Diváků:2807
Sestava SK Sigma Olomouc:Reichl – Zahradníček, Beneš, Jemelka, Vepřek – Houska – Pilař (65. Tandir), González (75. Texl), Plšek, Falta – Yunis. Trenér Radoslav Látal.
Sestava SK Dynamo České Budějovice:Drobný – Čolić, Sivok, Havel, Novák – Havelka, Čavoš – Brandner, Schranz (79. Táborský), Mršić (88. Helešic) – Ledecký (83. Kladrubský). Trenér David Horejš

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

FBS Olomouc

Katalog firem » Sport » Florbal

Jsme sportovní klub specializující se na florbal. Florbal je moderní dynamický kolektivní sport. Hraje se výhradně v halách s hokejkou z umělé hmoty a míčkem. Cílem hry je dostat míček v so...