Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Fotbalisté SK Sigma jen remizovali s Klokany

Sport

14.12.2019

Autor: Petr Pelíšek

Jen bod získali fotbalisté SK Sigma Olomouc doma ve 20.kole FORTUNA:LIGY. Hanáci proti Bohemians propadli v prvním poločase, který prohráli 0:1. Ve druhé srovnali, trefil se Šimon Falta, pak hostům pomohlo břevno i tyčka, takže duel skončil remízou.

První minuty se zdálo, že Sigma bude hosty jasně přehrávat. Ale tento dojem trval jenom chvilku. Pak se Bohemians osmělili. Hráli jednoduše a přímočaře dopředu, byli nebezpeční ze standardek a zaslouženě šli do vedení po půlhodině hry. Ovšem své šance měla i Sigma, brankář Le Giang musel vyrážet střely Gonzáleze a Sladkého. Ve druhém poločase už se Hanáci zlepšili. A deset minut po pauze bylo srovnáno, když kiks brankáře při odkopu ztrestal Falta. Gólman ho nastřelil a balon skončil v síti. Pak měla Sigma několik šancí, González trefil břevno, Vepřek tyčku. Ale stav už se nezměnil, ani po střele střídajícího Hály v závěru, kterou reflexivně vytáhl na roh gólman.

"Do zápasu jsme vstupovali s velkými problémy. Máme hodně zraněných hráčů a dva jsme měli vykartované. Zejména Vít Beneš nám hodně chyběl, protože byl ve vynikající formě. Zápas byl o dvou poločasech. My jsme ten první prospali. Nedostali jsme se do hry a měli jen jednu střelu. Ve druhém poločase jsme přeskupili řady, začali jsme hrát na čtyři obránce a výkon se zlepšil. Byla také trochu bouřka v kabině. Vyrovnali jsme díky velké chybě soupeře. Poté jsme měli spoustu příležitostí, kdy jsme mohli zápas dotáhnout do vítězného konce. Bohužel se nám to nepovedlo. Chtěli jsme vyhrát, což se nám nepodařilo a jsme z toho zklamaní," řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal.

SK Sigma Olomouc1:1Bohemians 1905
(0:1)
Branky:55. Falta - 30. Havel
Rozhodčí:Hocek - Dobrovolný, Flimmel
ŽK:Vepřek, Jemelka, Zima - Podaný, Hůlka
Diváků:2412
Sestava SK Sigma Olomouc:Mandous - Sladký (85. Texl), Štěrba (25. Zima), Jemelka, Vepřek - Zahradníček (66. Hála), González, Zmrzlý, Plšek, Falta - Chytil. Trenér Radoslav Látal
Sestava Bohemians 1905:: Le Giang - Köstl, Hůlka, Krch - Havel, Vacek (63. Bederka), Jindřišek, Hronek, Podaný (80. Záviška) - Nečas, Vodháněl (87. Keita). Trenér Luděk Klusáček.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip