Festival zdraví má za sebou druhý úspěšný ročník. Už nyní si v předprodeji můžete koupit lístky na ten třetí - OLOMOUC.CZ
Reklama

Středa 23. října 2024, svátek má Teodor, venku je 9.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Festival zdraví má za sebou druhý úspěšný ročník. Už nyní si v předprodeji můžete koupit lístky na ten třetí

Tipy a názory

1.5.2023

Autor: red

Obrovskou popularitu si získává Festival zdraví Olomouc, který má za sebou svůj druhý ročník. Čtyři besedy se zajímavými hosty, kteří sdílejí s veřejností své poznatky o zdraví a uzdravení, vzbudily rozruch a zájem. Festival, který se konal od konce března do druhé půlky dubna v kině Metropol v Olomouci, měl zcela vyprodáno.

"Letos si s návštěvníky přijely pohovořit osobnosti z oblasti duševního a tělesného zdraví jako Pjér la Šé'z, Mudr. Jan Vojáček či Barbora Englischová. A protože je Festival zdraví Olomouc plný života, tak už připravujeme nový ročník," říká pořadatel festivalu Marek Berger.

V plánu budoucího Festivalu zdraví 2024 jsou opět čtyři besední čtvrtky v kině Metropol a to 28. 3., 4. 4., 11. 4. a 18. 4. 2024 se startem od 18:30. "Můžete se těšit na přednášky a besedy s předními domácími terapeuty, psychology, doktory, badateli a dalším populárními osobnostmi. Jejich jména budeme odhalovat průběžně," prozrazuje Marek Berger.

A už nyní máte možnost zakoupit výhodné permanentky. "Zahajujeme exkluzivní předprodej omezeného počtu permanentek na Festival zdraví 2024 za výrazně lepší cenu a to 990 Kč na všechny čtyři večery," upřesňuje Marek Berger. 

Výhodné permanentky koupíte tady a veškeré podrobnosti o Festivalu zdraví se dočtete na webu www.festivalzdravi.cz.

Reklama

Mgr. Klára ČECHÁKOVÁ, ADVOKÁT

Katalog firem » Služby » Advokáti

Právní služby - advokátní činnost, zejména oblast - rodinné právo, trestní, pracovní, občanské a obchodní, smlouvy, dědictví, nemovitosti.